777.be komt met nieuwe Jean-Claude van Damme reclamecampagne

26 oktober 2020

Bookmaker Bet777 kondigde vandaag trotst aan dat de Belgische Hollywood-ster Jean-Claude van Damm, ook wel bekend als ‘Muscles from Brussels’, de samenwerking verlengt. De samenwerking en het contract tussen 777 en Van Damme is met een duur van twee jaar verlengt. We kunnen komende jaren dus nog een hoop vuurwerk verwachten van deze bookmaker met Van Damme in de hoofdrol.

Nieuwe reclamecampagne deze week

Een nieuwe reclamecampagne met Jean-Claude van Damme zal eind deze week het startschot krijgen. Je kan de reclames op de Belgische televisie voorbij zien komen, maar bijvoorbeeld ook op internetkanalen als Youtube. Van Damme zal in de rol als ‘superheld’ mensen namens Bet777 attenderen op het stellen van limieten bij het plaatsen van weddenschappen. Wedden moet immers wel een spel blijven en het is dan ook belangrijk verantwoord te spelen.

Jean-Christophe Choffray, hoofddirecteur van gokwebsite Bet777 sprak trots over de nieuwe campagne, welke vorige maand in september voor twee reclame spotjes werd opgenomen. “We zijn enorm blij dat we Jean-Claude van Damme aan onze kant hebben om spelers iets meer te leren over verantwoord spelen. Spelen met mate is essentieel, en met deze campagne combineert Van Damme zeer effectief zijn talenten en humor om deze belangrijke boodschap over te brengen aan onze spelers.”

“Meer dan 13 miljoen views”

Jean-Claude van Damme speelde eerder een hoofdrol in de reclamecampagnes van 777.be en wist mt zijn reclames alleen al op internet meer dan 13 miljoen views te trekken. Een slimme zet van bookmaker 777, want de acteur weet een hoop mensen naar zichzelf en dus ook richting de online bookmaker te trekken.

Zoals gezegd zullen later deze week de Bet777 reclames op meerdere platformen verschijnen. Op de televisie zullen de eerste reclames op zenders RTL en TF1 in Wallonië en VTM in Vlaanderen worden uitgezonden. We zijn benieuwd of deze nieuwe reclames het gigantische aantal bekijks met miljoenen views van de eerdere Van Damme spotjes weet te evenaren. Eén ding lijkt bij voorbaat al zeker… 777 heeft als sportgokken bookmaker met de verlengde samenwerking tot 2022 een geweldige bekende naam aan zich weten te binden en kan op deze manier slim meeliften en vermoedelijk veel nieuwe spelers naar de gokwebsite trekken. Ben je benieuwd naar wat Bet777.be als bookmaker te bieden heeft voor de Belgische markt? Neem direct een kijkje bij 777.be en wie weet vind je een geslaagde weddenschap.