Alfie of Alexandra? Gokken op de aanstaande koninklijke baby

23 februari 2021

Wordt het Alfie of Alexandra? De online gokkers zijn er nog niet helemaal uit. We weten nog maar een kleine week dat Meghan Markle weer in verwachting is, maar toch wordt er al volop gewed op de nieuwe baby. Wordt het een jongen of wordt het een meisje? En hoe zal het tweede kind van het echtpaar gaan heten? Bij diverse online bookmakers kun je jouw keuze al vastleggen.

De race loopt tussen Alfie en Alexandra

Alfie en Alexandra zijn de namen die het vaakst genoemd worden bij de bookmakers. Wellicht zijn veel Britse royal-fans ervan overtuigd dat het tweede kindje ook weer een naam met een A zal krijgen. Het eerste kindje heet immers Archie. Alfie is dan een naam die logisch klinkt. Alexandra is de absolute favoriet onder de meisjesnamen. Toch kan het stel natuurlijk ook voor een andere naam kiezen, door bijvoorbeeld een van de ouders te vernoemen. Charles is een naam die zeker kans maakt, evenals de naam Diana. Philip en Elizabeth zijn namen die minder populair zijn, maar wel degelijk in de lijstjes van bookmakers genoemd worden. Wellicht speelt hier de achterliggende gedachte mee dat Harry en Meghan afstand hebben gedaan van het Britse koningshuis. Een vernoeming is dan wellicht minder waarschijnlijk.

Wordt het een jongen of een meisje?

Er kan niet alleen online gegokt worden op de naam van de baby van Harry en Meghan. De koningswens zal Harry en Meghan hierbij ook beslist niet vreemd zijn. De koningswens wordt ook wel rijkeluiswens genoemd en houdt in dat je na een jongen een meisje zal krijgen. De wens is echter niet bepalend, het geslacht van een kindje hangt altijd af van de natuur. De kansen zijn hierbij dus echt 50/50.

Online wedden op baby’s

Wedden op baby’s is geen onbekend fenomeen. Het is al vele malen eerder gebeurd. Vooral in Engeland is deze sport populair. Denk maar aan de baby van Boris Johnson, waarop veel Engelsen een gokje waagden. Houd jij je liever bij de sport? Via een van de betrouwbare bookmakers op onze site kun je eenvoudig een gokje wagen. De bookmakers in ons overzicht staan onder toezicht van de Kansspelcommissie. Ze voldoen dan ook aan de huidige eisen en beschikken over de juiste licenties. Of je nu online wilt wedden op de baby van Harry en Meghan of op een van je favoriete sporten, bij de online bookmakers op onze site kun je veilig terecht.