Welkom bij Bookmakers.be

Momenteel niet beschikbaar

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Als gevolg daarvan kunnen we momenteel ons betrouwbare overzicht van bookmakers voor België niet tonen.

Als u 24 jaar of ouder bent en in Nederland woont, kunt u terecht op onze Nederlandse website VoetbalGokken.nl. Daar vindt u een actueel aanbod voor Nederland.

Bizarre lotnummers blijken winnend: een winst van 300.000 euro

15 december 2020

In Zuid-Afrika gebeurde er begin december echt iets unieks. De cijfers van de trekking waren allemaal opeenvolgend en dit leverde ongeveer 20 deelnemers een winst van 300.000 euro op. Nog eens 80 andere spelers wonnen een bedrag van ongeveer 300 euro. Hoe kon dit gebeuren? Er wordt nu onderzoek gedaan, omdat de organisatie ervan beticht wordt gefraudeerd te hebben. Toch is de uitkomst niet onwaarschijnlijk. Elk kansspel draait immers om toeval?

Opeenvolgende cijfers blijken winnend patroon

In de nationale loterij van Zuid-Afrika kwam er wel een heel bijzonder patroon naar voren als de winnende combinatie. De cijfers 5 tot en met 10, in opeenvolgende volgorde, leverden een winst van 300.000 euro op. De spelers die de cijfers 5 tot en met 9 op hun lootje hadden staan, kregen zo’n 300 euro. De uitkomst is onverwacht, maar dat er zoveel winnaars zijn, is dat niet echt. Veel mensen kiezen voor een ‘logische reeks’ in kansspelen. De kans dat je daarmee wint, is in principe miniem, maar bestaat dus wel. Op sociale media gaan mensen echter helemaal los, de organisatie wordt inmiddels van fraude beticht. De trekking werd echter gedaan door 20 personen en live op tv uitgezonden. Het leuke van een kansspel is immers dat je altijd geluk kunt hebben?

Wat is de beste strategie?

Of je nu meespeelt met een gewone lotto of een online kansspel, je wilt het liefst een strategie volgen. Welke nummers kun je het beste kiezen? En als je al lang meespeelt in de online slot, dan moet die nu toch warmgedraaid zijn? Het is moeilijk om daar iets over te zeggen. Bij kansspelen draait het vooral om toeval. Een willekeurige reeks maakt wellicht meer kans dan getallen die keurig verspreid zijn. Een slotmachine waar je al een tijd op speelt, hoeft niet per se iets te geven. Maar misschien ontdek jij binnenkort wel een geweldige strategie voor je favoriete online casino. Of ga je voor wedden op sport, omdat je daar wat meer zekerheid in denkt te kunnen bouwen?

Vertrouwd online gokken

Waar je ook voor kiest, wanneer je online gaat gokken, doe je dat natuurlijk bij een vertrouwde partij. De bookmakers uit ons overzicht staan allemaal onder toezicht van de Kansspelcommissie. Dat betekent dat ze over de juiste licenties beschikken en aan de voorwaarden voldoen. Zo kun jij vertrouwd online een gokje wagen. En wie weet heb jij wel de juiste combinatie te pakken!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.