Alle Bookmakers voor Belgie in één overzicht!

Bonus bij bookmakers

Online bookmakers adverteren graag met mooie bonussen. Vooral de welkomstbonus is een slimme manier om nieuwe spelers te trekken. Maar zo’n bonus is niet alleen gunstig voor de bookmakers zelf. Ook voor de gokkers levert het veel voordelen op. Want een bonus betekent gratis wedtegoed. En misschien maak je met dat extra geld wel een mooie winst.

Maak kennis met de welkomstbonus bij bookmakers

“Schrijf je in en ontvang een 100% stortingsbonus”. Dit soort teksten kom je bij bijna alle bookmakers wel tegen. De stortingsbonus is namelijk de bekendste bonus in de wereld van het online gokken. Deze bonus werkt heel simpel. Het eerste bedrag dat je in je account stort, wordt namelijk door de bookmaker verdubbeld. Hier zit uiteraard wel een maximum aan. In de meeste gevallen ligt dit maximumbedrag ergens tussen de €50,- en €100,-. Als je meer geld stort dan krijg je over dat extra bedrag geen bonus uitgekeerd.

De 100% stortingsbonus is erg populair. Toch kiezen sommige bookmakers liever voor een variant erop. Zo profiteer je bij Unibet bijvoorbeeld van een tweehonderdprocent bonus op een eerste storting tot een bedrag van 80 euro. Vaak hebben bookmakers ook tijdelijke acties en promoties om spelers te verwennen. Op deze manier proberen ze spelers te behouden en de andere bookmakers qua concurrentie af te troeven.

Welke voorwaarden gelden er bij de welkomstbonus?

Een welkomstbonus is een fijne kennismaking met de bookmakers. Alleen moet je je nog niet meteen rijk rekenen. Want je krijgt het bonusgeld niet zomaar. Meestal moet je aan een aantal voorwaarden voldoen voordat de bonus daadwerkelijk van jou is.bonussen Bij veel bookmakers ben je bijvoorbeeld verplicht