Bookmakers zijn er druk mee: wie wordt de nieuwe Bond?

25 januari 2021

Tijdens de Amerikaanse verkiezingen zagen we al dat er volop op actualiteiten gegokt kon worden. Met de weddenschappen om de baby van Boris Johnson, werd wel duidelijk dat dat soms niet ver genoeg kan gaan. Op dit moment is er een nieuwe hype: wedden op de nieuwe acteur die in de huid van 007 kruipt. Wie gaat het worden? Welke acteur gaat de fameuze Daniel Craig opvolgen in de rol van James Bond? De bookmakers zijn er de laatste maanden erg druk mee en er wordt volop ingezet op diverse acteurs.

Tom Hardy, Cilian Murphy of Idris Elba als 007?

No Time to Die is zo’n film waar we allemaal naar uit hebben gekeken. Toch is de film nog steeds niet in de bioscopen verschenen. Het coronavirus strooit ook hier roet in het eten. Zoals het er nu uitziet, zal de première ook nog wel een tijd op zich laten wachten. De fans zijn echter alweer een stap verder. Zij speculeren al volop wie de nieuwe 007 zal worden. In eerste instantie was de verwachting dat het dit keer wel eens een vrouw zou kunnen worden, maar dit lijkt steeds minder waarschijnlijk te worden. Bij de bookmakers zien we momenteel vooral namen als Tom Hardy, Cilian Murphy en Idris Elba. Ook de rijzende ster Regé-Jean Page van de populaire Netflix-reeks Bridgerton, wordt in het rijtje geplaatst. Zijn reactie is vrij laconiek te noemen, hij gaf namelijk aan dat elke Brit die een beetje bekendheid weet te verwerven, al snel aan het B-woord verbonden wordt.

Het lijstje verandert door nieuws dat naar buiten komt. Een voorbeeld daarvan is Cilian Murphy. Zijn naam schoot omhoog in de peilingen toen bekend werd dat de Netflix-reeks Peaky Blinders tot een einde komt. De odds veranderen nog steeds, maar één naam lijkt er behoorlijk tussenuit te springen. De positie van Tom Hardy is namelijk al enkele maanden relatief stabiel. Bij vrijwel elke bookmaker werd dit resultaat vastgehouden. Wie is volgens jou de grootste kanshebber voor de rol van 007? Via diverse online bookmakers kun je nu al een gokje wagen om jouw keuze vast te leggen.

Online gokken op actuele zaken

Via de bookmakers in ons overzicht kun je niet alleen op sport wedden of voor het online casino kiezen. Het is ook mogelijk om in te zetten op actualiteiten. De rol van James Bond is er daar eentje van. Bij de online bookmakers in ons overzicht kun je precies zien waar je verder nog op kunt inzetten. Deze bookmakers staan allen onder toezicht van de Kansspelcommissie.