Een gokje voor de Boris-baby en Peaky Blinders

3 maart 2020

De tijd dat er uitsluitend gewed werd op sporten, is wel voorbij. Vandaag de dag komt elke nieuwsgebeurtenis in aanmerking voor een wedje, denk aan het huwelijk van Harry en Meghan, maar ook aan de verwachte baby van Boris Johnson. Maar er is nog iets anders wat onze aandacht heeft getrokken: de Netflix-serie Peaky Blinders. Hier kan binnenkort op gewed worden via een nieuwe slot.

De baby van Boris en Carrie

De Britse kranten lijken er maar niet over op te kunnen houden: het kindje van Boris Johnson en zijn vriendin Carrie Symonds. Dat Boris Johnsons vorige huwelijk nog niet beëindigd is, weerhoudt hen er niet van om de bruiloft alvast te gaan plannen. En dat heeft een reden, want Boris zesde kindje is op komst. Het belangrijkste van dat kindje is natuurlijk de naam. De kranten speculeren al volop en de Britse wedkantoren verdienen er goed geld mee. Je kunt namelijk al gaan inzetten op de naam. Wordt het een meisje dat Charlotte gaat heten? Of kiezen de kersverse ouders er straks toch voor om hun kind te vernoemen naar Winston Churchill, het grote voorbeeld van Boris?

Peaky Blinders – a Netflix original

Peaky Blinders spreekt al sinds 2013 tot ons aller verbeelding. Deze serie is een absolute favoriet geworden op Netflix. Het zesde seizoen is alweer aangekondigd en er zijn nog steeds vele kijkers. Geen wonder dat dit de basis wordt van een nieuwe online slot. Deze slot zal in mei 2020 gelanceerd worden. Hiervoor werkt Pragmatic Play samen met Endemol Shine Gaming. Dat ze de personages uit Peaky Blinders gebruiken als basis is wel duidelijk, maar verder willen de bedrijven er weinig over loslaten. Op de features en het design zullen we dus gewoon moeten wachten. Endemol Shining Gaming heeft al eerder successen geboekt met dergelijke spellen. Een voorbeeld hiervan is de game Deal or No Deal Live. Peaky Blinders is meer een kostuumdrama dat zich afspeelt ten tijde van de Eerste Wereldoorlog. De serie volgt een boevenbende in Birmingham en is gebaseerd op waargebeurde verhalen. Als de game net zo populair wordt als de serie, dan komt het zeker wel goed met deze slots!

Online wedden op series en sporten.

Als je online gaat wedden op series en sporten, wil je dat bij een betrouwbare bookmaker doen. Op deze website vind je uitsluitend aanbieders die over de juiste licenties beschikken.