Hoge verwachtingen voor boksen 2021

22 december 2020

Het jaar 2020 is anders verlopen dan iedereen verwacht had. Het bracht veel ellende, maar ook allerlei nieuwe dingen. Doordat veel zaken niet door konden gaan, ging men op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Zo kon je ineens wedden op online knikkerraces, waren de voetbalstadions leeg, maar werd er wel gevoetbald en werden er virtuele grand prixs gehouden voor de Formule 1. Ook op het gebied van het boksen gebeurt er in deze tijd van alles.

Nieuws op het gebied van boksen

Het grootste nieuws was misschien wel dat de bekende bokskampioen Mike Tyson op 54-jarige leeftijd plots besloot weer in de ring te stappen. Er werden geen weddenschappen afgesloten voor deze wedstrijd, maar toch werd het door veler ogen gevolgd.

Ook het duel tussen Jake Paul en Nate Robinson was een sensatie. Paul had het geluk aan zijn zijde en sloeg Robinson in de tweede ronde knock-out. De volgende wedstrijd van Paul is tegen Conor McGregor.

Niet alleen Jake Paul is een bekende Youtuber die de laatste tijd volop in het nieuws is. Ook zijn broer Logan Paul staat bekend om zijn talenten op het gebied van boksen. Echt spannend wordt het gevecht tegen Floyd Mayweather, wat voor begin 2021 gepland staat. De sportsbooks besteden er nu al volop aandacht aan.

Dé optie voor topsport in coronatijd

Omdat er bij deze vorm van topsport maar weinig mensen betrokken zijn, is het een ideale mogelijkheid in coronatijd. Een gepensioneerde professional die terugkeert of bekende Youtubers die het liefst nog veel bekender worden: in deze tijd is het razend populair. Voor sportsbooks goed nieuws, omdat er op deze manier toch nog een bepaalde vorm van sport door kan gaan. Wel blijft het de vraag of het publiek dit gaat zien als topsport of dat het toch meer een amateursport is. Niet alle boksers zijn immers even ervaren, maar ze hebben wel de kijkers op hun hand.

Volg jij het boksen al online?

Volg jij de online bokswedstrijden van deze Youtubers al? Of kijk jij liever naar toptalent zoals Mike Tyson? Waar je ook voor kiest, bij de online bookmakers kun jij eenvoudig een gokje wagen op een van de wedstrijden. De bookmakers die je op onze website vindt, staan allemaal onder toezicht van de Kansspelcommissie. Dit zorgt voor een betrouwbare basis. Waag binnenkort jouw gokje en ga voor een mooie winst als jouw favoriete bokser wint!