Nieuw YouTube-kanaal van ESPN over wedden op sport

28 september 2020

Misschien ken je het kanaal al: ESPN. Het is een van de bekendste sportkanalen ter wereld. Het Amerikaanse netwerk werd opgericht in 1979 en heeft inmiddels vele zusterzenders. Laat het maar aan Amerika over om flink te ontwikkelen en vandaag de dag hebben ze naast de vele zenders ook een actueel YouTube-kanaal. Nu komen ze met een nieuw programma: Bet. De aandelen van ESPN zijn in goede handen. The Walt Disney Company heeft een deelneming van 80% in het bedrijf.

Interesse in wedden op sport groeit verder

De interesse in wedden op sport bij online bookmakers groeit steeds verder, dat is niet alleen in Europa zo, maar ook in Amerika. Ouderen en jongeren wagen steeds vaker een gokje op sport en daar wilde ESPN dan ook wat mee doen. Zij hebben zich niet onbetuigd gelaten en een nieuw YouTube-kanaal opgericht. Dit kanaal gaat zich volledig richten op sportweddenschappen en adviezen voor amateurs en professionals.

ESPN heeft al een eigen kanaal waarop een reeks korte video’s te zien is met adviezen. Daarin geven ze een preview op bekende wedstrijden die eraan komen. Het gaat hierbij doorgaans om live video’s waarbij een bekende persoon uit de sport zijn of haar mening geeft over de komende wedstrijd. Dit betreft bijvoorbeeld Stephen A. Smith, een bekende sportpresentator bij ESPN. Hij doet daarin voorspellingen voor NBA-wedstrijden en geeft onder andere aan wie hij de beste speler van het seizoen vindt.

De verwachting is dat het nieuwe YouTube-kanaal ook op deze voet zal verdergaan. Ook kun je delen verwachten uit de bekende programma’s Daily Wager en SportsCenter. Het nieuwe programma krijgt de naam Bet. Presentators die deze online serie mogen lanceren zijn Tyler Fulgham en Joe Fortenbraugh. De Facebook-pagina laat al een tipje van de sluier zien met een intro van ongeveer 25 minuten. Je kunt het programma ook via Facebook, Twitter en de app van ESPN bekijken.

Ga jij af op wat de experts zeggen?

Wellicht neem je regelmatig deel aan sportweddenschappen. Ga jij dan af op het oordeel van de experts? Of vertrouw je liever op je eigen kennis van je favoriete sport? Als je openstaat voor advies van een expert, dan zal je zeker gebruik gaan maken van het nieuwe ESPN-kanaal. Op deze website vind je in ieder geval onze adviezen voor Belgische bookmakers. Deze beschikken over de juiste licenties. Veel succes met jouw weddenschap!