Online wedden op WK darts

28 december 2020

De darts kampioenschappen lijken vooralsnog gewoon doorgang te hebben. Het kwam even op losse schroeven te staan doordat bekend werd dat er een nieuwe variant van het coronavirus in Engeland rondwaarde. Volgens de ‘experts’ is deze variant besmettelijker en kan daardoor gemakkelijker overgedragen worden. Dit maakte dat de hele wereld met grote ogen naar Engeland keek, waar op dat moment net het WK darts plaatsvond. Op 15 december werd de eerste wedstrijd gespeeld, maar inmiddels zijn we toe aan de vierde ronde. Het lijkt er dus op dat het hele toernooi door kan gaan.

Nieuwe coronavariant slecht nieuws voor de sport

Het PDC WK vindt plaats in Londen en de ontdekking van de nieuwe coronavariant in Groot-Brittannië was dus beslist geen goed nieuws. Het zette de wedstrijden even op losse schroeven. De professionele sport kan inmiddels veelal doorgaan, maar is dit ook het geval wanneer deze variant vele malen besmettelijker is? De WK darts kunnen voorlopig in ieder geval doorgaan. De spelers bij deze kampioenschappen komen van over de hele wereld. Sommigen wilden nog snel voor de kerstdagen naar huis gaan, maar toen duidelijk werd dat Engeland op slot zou gaan, keerde men snel terug of liet men de gedachte varen. De buitenlandse darters die waren afgevallen, konden niet zomaar meer naar huis terugkeren.

Nog verschillende wedstrijden te gaan

In het WK darts staan er nog diverse wedstrijden op de planning. Hoewel Kim Huybrechts helaas is afgevallen in de derde ronde, doet Dimitri van den Bergh nog steeds mee. Hij zal in ieder geval nog te zien zijn tijdens de vierde ronde en dan zal duidelijk worden of hij zich kan plaatsen voor de kwartfinales. Deze zullen volgen op 1 januari. Daarna zijn de halve finales en de finale op 2 en 3 januari. Gaan we Dimitri van den Bergh ook terugzien in de halve finales of zelfs de finale volgens jou? Wellicht wil je daar nu alvast een gokje op wagen.

Online wedden op WK darts

Bij de betrouwbare bookmakers uit ons overzicht kun je alvast een gokje wagen op diverse sporten, waaronder ook darts. Heb jij de wedstrijden op de voet gevolgd en denk je te kunnen voorspellen wie er als winnaar uit de bus komt? Geef je keuze dan vandaag nog door en wie weet kun je er een mooie winst mee maken.