Online weddenschappen op voetbal in 2021

9 maart 2021

Online wedden op voetbal is waarschijnlijk nog nooit zo populair geweest als nu. Door het coronavirus is de wereld veranderd. Bij de meeste sporten mag tot nu toe geen tot weinig publiek aanwezig zijn. Een van de manieren om sport toch wat intenser te beleven, is door online een gokje te wagen via een betrouwbare bookmaker. Wat valt er in 2021 te wedden op voetbal? Welke wedstrijden hebben we in het vooruitzicht?

Voorspellen in de Champions League

De Champions League is in februari dit jaar van start gegaan. Inmiddels worden de achtste finales al uitgespeeld. De laatste wedstrijden worden eind mei gespeeld. Tot 29 mei 2021 blijft het dus nog spannend. Bovendien staat het nieuwe seizoen voor Champions League 2021/2022 alweer in de steigers. Dit jaar is Bayern München de favoriet, maar ook Liverpool en Manchester City zijn echte publieksfavorieten. Wordt het volgend jaar tijd voor een Belgisch team?

EK 2021

Ook de Europese Kampioenschappen komen er weer aan. Kort na de Champions League zullen deze weer beginnen. Er doen 24 nationale teams aan deze kampioenschappen mee. Het toernooi bestaat in 2021 maar liefst 60 jaar en dat wil men niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daardoor wordt het EK in meer steden gehouden dan anders, namelijk in 12 Europese steden. De dertiende stad was oorspronkelijk Brussel, maar deze stad is helaas afgevallen doordat zich wat problemen voordeden. Deze wedstrijden zullen nu in Londen gespeeld worden. Het EK 2021 wordt een van de belangrijkste sportevenementen van dit jaar en de verwachtingen zijn dan ook hooggespannen. Velen zullen deze wedstrijden op de voet volgen, maar dat niet alleen, er zal ook massaal ingezet worden op de Europese Kampioenschappen van 2021. België is een van de favorieten bij het EK van 2021. Ook bij jou?

Online gokken op voetbal

Wil je zelf online een gokje wagen op voetbal? Doe dit dan zeker via een betrouwbare online bookmaker. In ons overzicht vind je uitsluitend de beste bookmakers in vergelijking die over de juiste licenties beschikken en dus onder toezicht staan van de Belgische kansspelcommissie. Daar kun je ook online een gokje wagen op andere competities in het voetbal of in een van je andere favoriete sporten. Leg je verwachtingen nu al vast om kans te maken op een mooie winst. Kun jij inschatten wie de besten worden? Houd de wedstrijden bij en waag online een gokje bij een van de betrouwbare bookmakers op onze site!