Over ons

Onze website Bookmakers.be is opgezet door een groep fanatieke Belgische online gokkers! Wij houden van een gokje wagen op het internet. Via onze website proberen wij andere gokkers te voorzien van een eerlijk en betrouwbaar overzicht van online bookmakers die beschikbaar zijn voor kansspelmarkt  in België. Sinds 2011 is online gokken in België gereguleerd en daardoor legaal. Mits je bij een online bookmaker speelt die over de juiste vergunningen beschikt. Deze vergunningen worden uitgegeven door het Belgische overheidsorgaan; de Belgische Kansspelcommissie. Deze vergunningen worden alleen verstrekt onder stricte regels en voorwaarden. Hierdoor streeft de Belgische overheid naar een veilige en betrouwbare online gokmarkt!

Er zijn ook veel illegale bookmakers actief op het internet. Een gedeelte van deze illegale bookmakers richt zich ook op de Belgische speler. Ons advies: blijf hier ver vandaan! Door te gokken bij een legale bookmaker speel je ten alle tijden veilig en loop je geen onnodig risico. Dit integenstelling tot de illegale bookmaker.

Waarom Bookmakers.be?

  • Wij zijn 100% onafhankelijk;
  • Bij ons alleen legale bookmakers voor België;
  • Wij hebben jarenlange ervaring met online gokken;
  • Wij zijn altijd actueel en up-to-date;
  • Wij bieden alleen interessante en bruikbare informatie;
  • Bookmakers gerangschikt op ‘beste keuze’ voor jou als klant!

Er is altijd ruimte voor verbetering. Heb jij bijvoorbeeld tips of verbeteringen voor onze website? Help onze website dan te verbeteren! Wij horen graag jouw mening en staan altijd open voor feedback! Tevens zijn wij ook erg benieuwd naar jouw mening en ervaring(en) bij onze weergave van bookmakers voor de Belgische gokmarkt! Wat was jouw spelers ervaring? Waar gok jij het liefste en welke online bookmaker heeft bij jou de voorkeur? Deel ook die mening met ons zodat wij jouw ervaring kunnen meenemen in onze keuze van het bookmaker overzicht!

Voorkom een gokverslaving

Online gokken is hartstikke leuk en spannend, maar niet geheel zonder risico. Zorg dat je online gokken als een spelletje blijft zien en speel met enige mate. Wil je meer informatie in het voorkomen van een gokverslaving? Kijk op de website: gokverslaafd.info voor meer nuttige informatie omtrent dit onderwerp!