Speler loopt €470.000 in aller laatste minuten mis!

21 oktober 2019

Het zal je maar gebeuren, in de aller laatste minuten van je weddenschap een gigantisch bedrag van tonnen mislopen. Een speler uit Nederland die een gokje waagde bij het bekende gokkantoor Betfirst overkwam het en verloor in de laatste minuten een potentieel winbedrag van maar liefst €470.200.

Combi-weddenschap met tien wedstrijden

Dat Nederlanders niet vies zijn van een weddenschap plaatsen op z’n tijd is bekend. Onze bovenburen werken langzaam toe – verwachting is midden 2021 – naar een gereguleerde gokmarkt, waar Belgie jaren geleden al overstapte tot een gereguleerd aanbod aan online casino’s en bookmakers. Een Nederlander plaatste onlangs in het gokkantoor van Betfirst een weddenschap met tien wedstrijden waarbij hij voor iedere wedstrijd de winnaar in combinatie met ‘meer dan drie doelpunten’ voorspelde. Dit deed hij met een inzet van €20 euro, wat hem uiteindelijk een totaalbedrag van maar liefst €470.200,- kon opleveren. Bijna een half miljoen euro dus!

Mega bedrag van €470.200,- in rook op!

Helaas liep het anders. Na 9 wedstrijden juist voorspelt te hebben ging het bij de laatste wedstrijd in minuut 87’ alsnog mis. De alles bepalende wedstrijd eindigde in een gelijkspel waardoor hij zijn totale combi weddenschap verloor. Hiermee ging een potentieel winbedrag van €470.200,- alsnog in rook op! De uitbater van het Betfirst filiaal had dit nog nooit eerder gezien en grapte: “volgende keer beter!”.