Betcenter

Betcenter heeft sinds 2005 een vergunning om zich te richten op de Belgische gokmarkt. De bookmaker richt zich het liefst op de kern van het sportwedden. Ontdek hier alles wat Betcenter te bieden heeft.

Betcenter heeft inmiddels heel wat ervaring in de wereld van het sportwedden. Het gokbedrijf bestaat al sinds 1982, toen het in thuisland Oostenrijk begon met het aanbieden van voetbalweddenschappen. Dat aanbod is inmiddels flink uitgebreid. Bovendien heeft de bookmaker zijn activiteiten uitgebreid naar meer Europese landen. Zo is Betcenter sinds 2005 aanwezig op de Belgische gokmarkt. In eerste instantie kon je voor je weddenschappen alleen terecht in een van de plaatselijke vestigingen. Sinds 2014 kun je dan eindelijk online wedden bij Betcenter. Er zijn genoeg wedders die het online platform van deze bookmaker wekelijks of zelfs dagelijks weten te vinden.  

Een prima wedaanbod, al zijn er opties die ontbreken

Wie voor Betcenter kiest, kiest voor een betrouwbare bookmaker met veel ervaring. Toch heeft Betcenter al die jaren in de gokwereld niet benut om een eigen imago op te bouwen. De bookmaker blinkt niet uit in enorm hoge quoteringen, een extra groot aanbod of extra veel mogelijkheden bij het live wedden. Betcenter is een degelijke bookmaker die alles netjes geregeld heeft, maar niets springt er echt uit. Dat hoeft natuurlijk geen probleem te zijn. Er blijven sowieso genoeg mooie weddenschappen over om uit te kiezen. Bij Betcenter kun je wedden op ongeveer 25 verschillende sporten. Hiermee doet het gokbedrijf niet onder voor grote bookmakers als Unibet, Betfirst en Bet777. Er gaat uiteraard veel aandacht naar het voetbal. Wedden op de Jupiler Pro League, Bundesliga, Champions League of het EK voetbal: het kan allemaal. Ben je meer geïnteresseerd in NBA basketbal, PDC darts, het tennis op Roland Garros of de vele Formule 1-races? Ook dan kun je prima bij Betcenter terecht. Al moet je soms wel genoegen nemen met een andere weddenschap dan je misschien in gedachten had. De echt grote bookmakers hebben nu eenmaal meer wedopties op het platform staan dan Betcenter. Al leidt dat in de praktijk zelden tot problemen. 

Het wedplatform als paradepaardje van bookmaker Betcenter

Er zijn bookmakers die flink uitpakken als het gaat om extra wedopties. Een Bet Builder waarmee je zelf je weddenschappen kunt samenstellen, een jackpotspel dat je in één klap tienduizenden euro’s rijker kan maken of combi boosts die voor extra hoge quoteringen zorgen… bij Betcenter vind je niets van dit alles. Deze bookmaker richt zich liever op de kern van het sportwedden. Een goed wedplatform is bijvoorbeeld essentieel voor Betcenter.

Het platform oogt rustig en misschien zelfs wat eenvoudig. Maar juist daardoor kun je je perfect op je weddenschappen concentreren. Het platform is bovendien overzichtelijk en erg gebruiksvriendelijk. Zo leidt de bookmaker je rechtstreeks naar de wedstrijden die vandaag op het programma staan of die zelfs over een paar minuten al gaan beginnen. Neem je liever wat meer de tijd als je een nieuwe sportweddenschap uitzoekt? Met één druk op de knop verschijnt er al een overzicht op je scherm waarin alle wedstrijden staan die de komende 6, 12 of 24 uur van start gaan. Dit geeft je alle tijd om de statistieken te bestuderen die Betcenter online heeft staan. Want ondanks dat je in feite tegen de bookmaker strijdt, helpt Betcenter je graag bij een zo goed mogelijke voorbereiding. 

Betcenter app: net zo gebruiksvriendelijk als het reguliere platform

Het gebruiksvriendelijke wedplatform is echt het paradepaardje van bookmaker Betcenter. Dat geldt niet alleen voor de reguliere website, maar ook voor het mobiele platform. Betcenter is een van die bookmakers die een eigen app heeft ontwikkeld. Die app is net zo overzichtelijk en gebruiksvriendelijk als de gewone website. En natuurlijk zijn daar die vertrouwde kleuren rood en zwart, zodat je meteen weet dat je op het platform van Betcenter zit. De Betcenter app geeft je bovendien de vrijheid om op elk gewenst moment en op elke gewenste plek bezig te zijn met je sportweddenschappen. Maar misschien is het nog wel belangrijker dat de app erg stabiel is en snel werkt. Als je live een weddenschap wilt plaatsen, loop je dus niet tegen het probleem aan dat de quoteringen in je nadeel zijn aangepast voordat je je voorspelling überhaupt hebt kunnen doorgeven.

In de Betcenter app kun je weddenschappen aangaan, statistieken bekijken, geld storten, bonussen incasseren en een uitbetaling aanvragen. Via notificaties houdt de bookmaker je ook nog op de hoogte van alle sportwedstrijden waarin jij geïnteresseerd bent. Kortom, Betcenter maakt het wedden op sport echt makkelijker door het aanbieden van de app. De Betcenter app is te downloaden voor alle iOS- en Android toestellen. 

Live wedden en quoteringen: beide kunnen beter

Zo’n goede en snelle app als die van Betcenter is natuurlijk ideaal voor live weddenschappen. Helaas loop je meteen tegen één groot minpunt aan, want Betcenter biedt geen livestream aan. Je bent echt aangewezen op de actuele statistieken en grafische weergaven wanneer je live aan het wedden bent. Voor de echt grote liefhebbers van live weddenschappen kan dit zomaar een reden zijn om op zoek te gaan naar een andere bookmaker. Het gebrek aan een livestream wordt niet gecompenseerd met extra hoge quoteringen. Betcenter doet het zeker niet slecht, maar je hoeft nooit lang te zoeken voordat je een wedplatform vindt waar jouw weddenschap meer oplevert. 

Een klantendienst zonder chatfunctie

Betcenter is geen bookmaker die vooroploopt met de nieuwste ontwikkelingen. Dat blijkt wel uit het feit dat het wedkantoor pas sinds 2014 online weddenschappen aanbiedt, terwijl het al in 2005 neerstreek in België. Ook het gebrek aan extra opties, zoals een Bet Builder of jackpotspel, geeft aan dat Betcenter niet de meest vooruitstrevende bookmaker is. Nu ga je al die extra opties misschien niet missen. Maar als je contact wilt opnemen met de klantendienst, dan is er wél een optie die je graag op de website terug had willen zien. En dat is de live chat. Bij Betcenter is dit een functie die helaas ontbreekt. Je kunt de klantendienst alleen contacteren via telefoon of e-mail. Zonde, al doen de medewerkers er via deze kanalen gelukkig alles aan om je zo snel en goed mogelijk weer op weg te helpen.