Welkom bij Bookmakers.be

Momenteel niet beschikbaar

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Als gevolg daarvan kunnen we momenteel ons betrouwbare overzicht van bookmakers voor België niet tonen.

Als u 24 jaar of ouder bent en in Nederland woont, kunt u terecht op onze Nederlandse website VoetbalGokken.nl. Daar vindt u een actueel aanbod voor Nederland.

Bingoal

Bingoal profileert zich als de enige 100% Belgische operator in sportweddenschappen. Die Belgische roots zijn duidelijk terug te vinden op het platform van deze bookmaker.

Ga naar Bingoal arrow

Bingoal is een 100% Belgische bookmaker

Bingoal is zeker geen onbekende in de Belgische gokwereld. De kans is zelfs groot dat je weleens een wedformulier hebt ingeleverd in één van de 450 verkooppunten in ons land. Maar ook Bingoal is inmiddels toegetreden tot de wereld van de online bookmakers. En dankzij de F+ vergunning van de Belgische kansspelcommissie weet je zeker dat je bij deze bookmaker veilig en volledig legaal kunt wedden. Met de basis zit het dus wel goed. Nu blijft nog die ene vraag over: is Bingoal een bookmaker die bij jou past? 

Inhoudsopgave

Een bookmaker met een voorliefde voor Belgische sporten

Bingoal profileert zich als de enige 100% Belgische operator in sportweddenschappen. Die Belgische roots zijn inderdaad terug te vinden op het platform van deze bookmaker. Het is niet voor niets dat de wielersport en de Belgische voetbalcompetities helemaal bovenaan de lijst met sporten/wedstrijden staan. Wie geen genoeg kan krijgen van de Belgische sportwereld, kan bij deze bookmaker zelfs terecht in de Belgian Corner. Hier vind je vaak verrassende weddenschappen waar je misschien zelf niet aan zou denken. Volg je liever je eigen weg in plaats van dat je je laat leiden door Bingaol? Scrol dan door de lijst met ongeveer 25 verschillende sporten. Van voetbal en tennis tot paardenrennen, rugby, waterpolo en MMA: Bingoal biedt genoeg variatie aan. Het aanbod is in ieder geval geen reden om Bingoal te verruilen voor een andere bookmaker. 

Jackpotspellen, crowd bets en odds requests

Wil je eens iets anders dan de standaard sportweddenschappen, dan is Bingoal echt een bookmaker die je aandacht verdient. Zo kun je de reguliere weddenschappen bijvoorbeeld afwisselen met een crowd bet. Bij zo’n crowd bet ga je samen met andere wedders voor de jackpot. Het kan om een bescheiden bedrag van 3.000 of 5.000 euro zijn, maar de jackpot kan ook zomaar bestaan uit een paar ton. Al moet je die jackpot wel delen, aangezien je de krachten middels een crowd bet bundelt met de rest van de groep. Speel je liever solo, dan verruil je het crowd betting gewoon voor het reguliere jackpotspel.

Met de crowd bets en jackpotspellen trekt Bingoal snel de aandacht. Toch raak je vanzelf wat teleurgesteld als je geen enorme voetbalfan bent. Want naast voetbal is er bij de jackpotspellen soms wat aandacht voor NBA-basketbal of een Grand Slam tennistoernooi, maar daar houdt het wel mee op. Gelukkig kan iedere sportfan wel gebruikmaken van #OddsRequest. Via deze hashtag kun je zelf een voorstel indienen voor een weddenschap. Hiermee onderscheidt Bingoal zich echt van de andere bookmakers. 

Live wedden bij Bingoal

Bingoal scoort niet alleen punten met zaken als crowd betting en odds request. Ook het live wedden is prima geregeld bij deze bookmaker.

Een live weddenschap begint natuurlijk bij het uitzoeken van een geschikte wedstrijd. In het live overzicht zie je in één oogopslag welke wedstrijden nu bezig zijn. Deze wedstrijden zijn handig onderverdeeld in sportcategorieën. Je hoeft je dus niet door een willekeurige reeks met voetbal-, snooker-, ijshockey- en basketbalwedstrijden heen te werken voordat je dat ene mooie tennisduel tegenkomt. Zoek je een wedstrijd voor later op de dag, dan biedt de kalender uitkomst. Hier staan alle sportmatches gewoon gerangschikt op begintijd. Aan de hand van kleurcodes kun je snel scannen waar de sporten staan die voor jou interessant zijn. Toch is het echte pluspunt van Bingoal niet de kalender, maar het Live Stream Center. Dit is dé plek waar je naartoe gaat om wedstrijden live te bekijken. In de live kalender zijn de wedstrijden die rechtstreeks te zien zijn te herkennen aan het woordje ‘video’. Er gaan dagen voorbij dat er opvallend weinig te beleven valt in het Live Stream Center. Het is dus hopen dat er in de toekomst meer wedstrijden rechtstreeks te zien zijn bij bookmaker Bingoal.   

Stort geld en de zoektocht naar mooie quoteringen kan beginnen

Als winst maken je hoofddoel is, dan moet je kritisch kijken naar de weddenschappen die Bingoal online heeft staan. Er zijn weddenschappen waarbij de bookmaker de concurrentie qua quoteringen prima aankan. Sterker nog, er zijn dagelijks genoeg weddenschappen te vinden waarbij Bingoal hoger zit dan bijvoorbeeld Unibet of Betfirst. Maar dat geldt lang niet voor alle sportweddenschappen. Het is dus een kwestie van goed zoeken voordat je je geld inzet.

Nu we het toch over geld hebben… bij deze bookmaker kun je al wedden nadat je 10 euro in je account hebt gestort. Hiermee hoort Bingoal bij de meest laagdrempelige wedkantoren van ons land. Geld storten kan bijvoorbeeld via Paysafecard, Skrill, Neteller en natuurlijk het vertrouwde Bancontact. 

Er valt nog wat te verbeteren aan het (mobiele) platform

Je gaat pas geld storten als je zeker weet dat een platform overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is. Bingoal heeft een website neergezet die logisch is ingedeeld. Erg prettig, want zo kun je gemakkelijk je weg vinden. De dunne witte letters op een zwarte achtergrond werken alleen niet iets minder goed. Er komen ongetwijfeld momenten waarop je merkt dat je echt naar je computerscherm zit te turen om je weddenschappen te plaatsen. Wat dat betreft is een stuk aantrekkelijker om het mobiele platform erbij te pakken, waar de donkere ondergrond opeens verdwenen is. Al valt er ook bij het mobiel wedden nog wat te verbeteren. Want waar is die app? Mobiel wedden bij Bingoal betekent dat je gebruikmaakt van de mobiele versie van de website. Als je vaak je smartphone of tablet erbij pakt, dan is het ontbreken van een app toch een groot gemis.

Beperkte bereikbaarheid van de klantendienst

Bookmaker Bingoal is voortdurend bezig met het optimaliseren van het platform. De focus ligt op live wedden, jackpotspellen, odds requests en een extra interessant aanbod voor de Belgische wedder. Mooi natuurlijk, maar daardoor schiet een goede service er enigszins bij in. Dat merk je meteen wanneer je zo snel mogelijk hulp nodig hebt van de klantendienst.

De Bingoal klantendienst is absoluut vriendelijk en professioneel. Het de beperkte bereikbaarheid die problemen kan opleveren. Bij andere bookmakers ben je misschien gewend dat je het chatvenster kunt openen om een vraag te stellen. Handig, want zo kun je ook even rustig met een medewerker overleggen. Bij Bingoal ontbreekt de chatoptie vooralsnog. Zelfs bellen is niet mogelijk. Het contactformulier op de website is de enige link met de klantendienst. Dat kan natuurlijk beter.

Ervaar zelf de voordelen van Bingoal en wat zij bieden in het online wedden.

Ga naar arrow
toggle off
Gokreclame uitschakelen.