Vreemde weddenschappen die veel geld op kunnen leveren

13 april 2021

Het jaar 2020 is uiteraard zeer bijzonder verlopen. Als je vooraf een weddenschap had afgesloten op een van de bijzondere gebeurtenissen in dat jaar, had je flink kunnen verdienen. Maar ook in 2021 zijn er een aantal bijzondere openstaande weddenschappen waaraan je nog mee kan doen. Die zijn zowel typisch voor ons land als internationaal. Wat dacht je van de volgende 4?

  1. Vincent Kompany keert terug in het Belgisch Nationaal elftal

Vincent Kompany is vele jaren een vaste waarde geweest bij de ‘Rode Duivels’. Maar inmiddels zit de klad er een beetje in. Het laatste optreden in het shirt van België dateert alweer van 2019 en ook bij zijn club loopt het bepaald niet crescendo, bankzitten is zijn lot. Maar je weet natuurlijk nooit of zijn routine wordt gemist en hij alsnog een kans krijgt. Als je daarop inzet en het gebeurt, kan je flink verdienen.

  1. Kim Clijsters wint een Grand Slam toernooi

Kim is terug in het internationale tennis, al gaat het nog moeizaam. In haar topjaren won ze menig Grand Slam. De laatste overwinning is 10 jaar geleden in Australië. Zal het haar in 2021 nog een meer lukken, mede gelet op de bijzondere aard van de toernooien dit jaar? Zo ja, kan je met een kleine inzet op dat resultaat een forse som geld verdienen.

  1. De bitcoin daalt onder de $ 1.000

Er lijkt geen einde te komen aan de stijging van de bitcoin. Onlangs werd een nieuw grens doorbroken met een koers boven de $ 60.000. Het lijkt er steeds meer op dat de cryptomunt echt gaat doorbreken op de geldmarkt. Maar de Belgische overheid heeft al eerder een poging gedaan om de munt te verbieden. Door de anonimiteit is crimineel gebruik immers mogelijk. Ook in China zijn ze niet echt blij met deze munt die door geen regering valt te controleren. Onmogelijk is het dan ook niet dat de koers instort. Onder de $ 1.000 kan je goed scoren.

  1. Trump gaat scheiden

Misschien heb je met dit gokje de grootste kans om te winnen. De opbrengst is ook minder dan bij de vorige opties. Na opmerkelijk jaren in het Witte Huis is Trump weer gewoon burger. Zelfs gedurende de periode dat hij de machtigste man op aarde was, keek zijn vrouw Melania maar zelden liefdevol naar Donald. Althans, dat was het beeld dat de media ons constant voor schetste. Komt er een einde aan het huwelijk nu Trump nog vaker op de golfbanen is te vinden?