22 weddenschappen per uur: het kan echt

16 februari 2021

Een vrouw uit België was wel heel fervent aan het gokken. Zij plaatste op bepaalde dagen wel 22 online weddenschappen per uur. Een beetje te veel van het goede, daar zullen haar werkgever en vriend het vast mee eens zijn. Het bewijst wel weer dat een online gokje zo geplaatst is en dat je er slechts een paar minuten voor nodig hebt. Het online gokken is beslist laagdrempelig geworden en doordat het in steeds meer Europese landen gelegaliseerd wordt, zal dit in de toekomst naar verwachting alleen maar toenemen. Waag je wel eens online een gokje, dan spreekt het voor zich dat je dit met je eigen geld doet. Deze Belgische vrouw dacht daar echter heel anders over.

Dagelijks online gokken met het geld van een ander?

De vrouw van 30 jaar uit Lebbeke hield erg van gokken, maar helaas bewandelde ze niet de beste paden. Inmiddels is ze veroordeeld tot een jaar gevangenisstraf, omdat ze anderen opgelicht heeft en valsheid in geschrifte pleegde. Ook informaticabedrog wordt als een van haar misdaden genoemd. Ze werkte bij een notariskantoor en manipuleerde daar namelijk betalingen om aan geld te komen. Ook haar vriend is inmiddels bijna 10.000 euro lichter. Dit geld gebruikte ze om online te gokken.

Af en toe online een gokje wagen is natuurlijk alleen maar leuk. Deze vrouw gebruikte echter het geld van anderen om te gokken. Soms plaatste zij wel 22 weddenschappen in een uur tijd. Natuurlijk dien je dit alleen met je eigen geld te doen. Het beste is als je een speciaal potje neemt voor je online weddenschappen. Zo verwed je nooit meer geld dan je kunt missen en maak je tegelijkertijd kans op mooie winsten. Dat er 22 gokjes per uur geplaatst kunnen worden, laat wel weer zien hoe laagdrempelig het gokken vandaag de dag is. Het is heel eenvoudig om online een gokje te wagen. Doe dit wel altijd bij een betrouwbare partij.

Betrouwbaar online gokken

Wil je bij een betrouwbare partij online gokken, kijk dan eens in het overzicht op onze bookmakers website. Hier vind je uitsluitend bookmakers die onder toezicht staan van de Kansspelcommissie. Deze bookmakers voldoen aan de voorwaarden en hebben een eigen licentie verkregen. Dit maakt hen tot een betrouwbare partij om een gokje te wagen. Je kunt hier niet alleen gokken op sport, maar ook op allerlei andere zaken, zoals actualiteiten. Diverse bookmakers bieden weddenschappen op grote wereldevenementen aan, zoals de Amerikaanse presidentsverkiezingen van onlangs. Ook is het mogelijk om deel te nemen aan een online casino.