Welkom bij Bookmakers.be

Momenteel niet beschikbaar

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Als gevolg daarvan kunnen we momenteel ons betrouwbare overzicht van bookmakers voor België niet tonen.

Als u 24 jaar of ouder bent en in Nederland woont, kunt u terecht op onze Nederlandse website VoetbalGokken.nl. Daar vindt u een actueel aanbod voor Nederland.

Belg wordt in één klap multimiljonair

29 maart 2023

Het is natuurlijk de droom van iedere speler in het casino, elke gokker bij de bookmaker en alle kopers van een lot: een megaprijs winnen. Afgelopen week was het weer zover. Een Belg die anoniem wenst te blijven, won bijna € 145 miljoen in de EuroMillions MegaJackpot.

Hoe won deze anonieme speler dit megabedrag?

Dit is een Europese loterij waarbij 5 getallen mogen worden gekozen, die afgedrukt worden op het lot. Daarnaast kunnen er ook twee andere cijfers worden ingevuld, dat zijn de sterren. Vijf goed plus de twee sterren betekent jackpot en die was deze keer: € 144.966.361.

Stel je voor dat jouw banksaldo wordt verhoogd met dat bedrag. Onze landgenoot had daarbij ook nog eens het geluk dat hij de enige winnaar van de jackpot was en niet hoefde te delen. De reden dat deze jackpot zo kan oplopen ligt in het feit dat deze loterij door de nationale overheden van meerdere Europese landen wordt georganiseerd. Naast België zijn dat Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Portugal, Zwitserland, Liechtenstein, Oostenrijk, Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Hoe groot is je kans op de jackpot?

Het zal duidelijk zijn dat de kans op 7 goede cijfers niet bijster groot is, maar het blijkt toch weer mogelijk te zijn. De EuroMillions loterij lijkt uiteraard erg op de Lotto die vrijwel alle Europese landen kennen. De trekking verloopt op de traditionele wijze via een trekkingsmachine waaruit eerst 5 willekeurige ballen rollen en daarna de 2 sterren. Alles goed betekent de hoofdprijs of jackpot. Het is mogelijk dat je deze moet delen met anderen die ook de volledige combinatie goed hebben. Je kan ook lagere prijzen winnen door een aantal juiste cijfers te hebben gekozen. De winnaar in 2023 was overigens niet de eerste Belg die rijk werd in deze loterij. In 2016 won een landgenoot € 168 miljoen en in 2017 was het weer raak met € 153 miljoen. Vorig jaar won er een groep Belgen de pot van € 143 miljoen. Per persoon streken ze het lieve sommetje op van € 900.000. Ook dit is een bedrag waar we allemaal wel eens van zullen dromen.

Kleine inleg, grote winst

Ben je wat minder ambitieus en vertrouw je op je kennis van sport dan kan je uiteraard ook gewoon bij je bookmaker met vergunning een gokje wagen. Ook daar is het mogelijk met een kleine inleg zeer aanzienlijke bedragen te winnen, indien je kiest voor een combi. Kijk bij je bookmaker voor de diverse mogelijkheden met een potentiële hoofdprijs bij een goede gok.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.