Welkom bij Bookmakers.be

Momenteel niet beschikbaar

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Als gevolg daarvan kunnen we momenteel ons betrouwbare overzicht van bookmakers voor België niet tonen.

Als u 24 jaar of ouder bent en in Nederland woont, kunt u terecht op onze Nederlandse website VoetbalGokken.nl. Daar vindt u een actueel aanbod voor Nederland.

Het US Open Golf in 2023

12 juni 2023

De US Open (15-18 juni) is een van de 4 belangrijkste toernooien in het golf. De eerste keer werd het in 1895 georganiseerd. Er is geen vaste baan, in 2023 is de Los Angeles Country Club de locatie en deze baan staat bekend als erg moeilijk. De verdedigend kampioen is Matt Fitzpatrick, maar deze heeft zijn vorm nog niet echt kunnen vinden dit jaar en staat ergens als nummer 10 genoteerd bij de meeste bookmakers dit jaar. Er is wel een duidelijke favoriet al zal deze niet bij iedere golfliefhebber in België bekend zijn: Scottie Scheffler. Hieronder wat meer informatie over deze nieuwkomer.

Introductie van de Texaan

Scottie Scheffler (1996) werd geboren in Inglewood, New Jersey maar zijn moeder verhuisde vanwege een baan naar Dallas, Texas. Daar maakte de jonge Scottie kennis met Randy Smith, een kampioenenmaker. Het klikte tussen de beide al was op dat moment de golftas groter dan Scheffler zelf. Als junior amateur won hij maar liefst 74 toernooien en werd drie maal de beste van Texas en tevens Amerikaans jeugdkampioen. Tijdens zijn eerste grote toernooi in 2014 in de PGA Tour sloeg hij meteen een hole in one. Als teamspeler won hij diverse toernooien.

De beste speler zonder overwinning

Scheffler werd rookie van hef jaar in de VS en verdiende uiteindelijk een plekje in de PGA Tour. Daar maakte hij beslist indruk maar slaagde er in eerste instantie niet in om een toernooi te winnen op het hoogste niveau. Na enige tijd stond hij bekend als de beste speler in de PGA zonder overwinning. Dit label wist hij in 2022 kwijt te raken. Hij won drie belangrijke toernooien op rij in de VS en klom daarmee van de 10e naar de eerste plaats op de wereldranglijst. Maar zijn grootste overwinning moest nog komen dat jaar. Hij domineerde Masters Sunday op Augusta. Hij werd daarmee na Tiger Woods de tweede golfer die er in slaagde om in een seizoen 4 titels te pakken waaronder een major en een World Golf Championship.

Scheffler heeft het hele pakket.

De Texaan zoals hij inmiddels worst genoemd is geen flamboyante persoonlijkheid. Ook is zijn spel niet bijzonder spectaculair. Echter is hij in staat vanaf de tee te domineren en slagen te winnen op zijn tegenstander. Daarbij blinkt hij ook uit in het shortgame. Allround zijn in de kracht van Scottie Scheffler en dat heeft hij in 2023 alweer bewezen met twee belangrijke toernooizeges. Een naam om te onthouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.