Welkom bij Bookmakers.be

Momenteel niet beschikbaar

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Als gevolg daarvan kunnen we momenteel ons betrouwbare overzicht van bookmakers voor België niet tonen.

Als u 24 jaar of ouder bent en in Nederland woont, kunt u terecht op onze Nederlandse website VoetbalGokken.nl. Daar vindt u een actueel aanbod voor Nederland.

Reviews

In België heb je bookmakers in vele soorten en maten. Het is daarom belangrijk om een voor jou zo geschikt mogelijke bookmaker te kiezen. Lees hier aandachtig onze uitgebreide review door voor wedden bij een bookmaker.

Eerlijke & betrouwbare bookmaker reviews!

Het vinden van een geschikte bookmaker is nog een hele klus. Vooral het grote aanbod maakt het lastig om een goede keuze te maken. Je wilt een bookmaker die bij je past, maar je hebt geen tijd om alle wedplatforms uitgebreid uit te proberen. Dat hoeft ook niet, want wij hebben die taak al van je overgenomen. Onze conclusies kun je lezen in de vele bookmakers reviews op bookmakers.be. De online wedkantoren die in onze lijst zijn opgenomen, zijn betrouwbaar, veilig en 100% legaal. Voor de rest is de keuze aan jou. Want ga je voor hoge quoteringen, een goed bereikbare klantenservice of wil je het liefst een extra ruim wedaanbod? Dankzij onze reviews weet je in ieder geval wat je van de bookmakers kunt verwachten! 

Alleen reviews van legale bookmakers in België

Wanneer we een nieuwe bookmaker in onze lijst met reviews opnemen, controleren we eerst één ding: is het wedkantoor in het bezit van een officiële licentie van de Belgische kansspelcommissie? Dit moet ook voor jou een belangrijk criterium zijn. Zonder die licentie is het namelijk maar afwachten of de bookmaker zijn beloftes nakomt met betrekking komt uitbetalingen en privacybescherming. Je wilt wel zeker weten dat je (financiële) gegevens op een veilige plek worden bewaard en dat je de gemaakte winst daadwerkelijk krijgt uitbetaald. Gebeurt dat niet, dan kun je bij een bookmaker zonder licentie nergens op terugvallen.

Bookmakers mét officiële vergunning moeten juist aan strenge eisen voldoen. De Belgische kansspelcommissie toetst allereerst of een wedkantoor inderdaad aan alle eisen omtrent veiligheid, transparantie en financiële voldoet. Pas als de commissie volledig vertrouwen in het gokbedrijf heeft, deelt het een F+ vergunning (bedoeld voor het aanbieden van online sportweddenschappen) uit. Maar daarmee houdt het niet op. De kansspelcommissie blijft controles uitvoeren als een bookmaker eenmaal de benodigde licentie heeft verkregen. Bovendien is er de mogelijkheid om actie te ondernemen als er veel klachten binnenkomen over een bepaald wedkantoor. Zelfs het intrekken van de vergunning behoort tot de opties. Aangezien bookmakers hun licentie voor de Belgische gokmarkt echt niet kwijt willen raken, kun je erop vertrouwen dat ze zich keurig aan de regels houden. Dat vormt natuurlijk de perfecte basis voor jouw sportweddenschappen.

Wat lees je allemaal in onze reviews?

Als een bookmaker in onze lijst met reviews staat, weet je meteen dat je te maken hebt met een legaal wedkantoor. Maar dit is pas stap één. Want uit onze reviews haal je nog veel meer informatie die handig en vaak zelfs onmisbaar is. Zo vertellen we je meer over het wedaanbod. Heeft een bookmaker bijvoorbeeld extra veel aandacht voor Belgisch voetbal of zijn er juist opvallend veel opties bij het paardenrennen of de Formule 1? Wij vertellen het je. Ook de sectie met live weddenschappen nemen we kritisch onder de loep. Misschien tref je een bookmaker die een livestream aanbiedt of misschien moet je het doen met de actuele statistieken of grafische weergave van de wedstrijd. Toch handig om te weten voordat je een account aanmaakt.

De gebruiksvriendelijkheid van het platform is minstens zo belangrijk. En hoe zit het eigenlijk met mobiel wedden? Er zijn bookmakers die simpelweg met een mobiele versie van het platform werken, terwijl anderen een aparte app hebben gecreëerd. Als je veel via je mobiel wedt, kan het heel goed zijn dat je voorkeur uitgaat naar een bookmaker met een eigen app. Dit is vaak stabieler dan een mobiele website en bovendien krijg je via de app handige notificaties over de wedstrijden. In onze reviews nemen we ook de bereikbaarheid van de klantenservice mee. En uiteraard mogen de quoteringen niet ontbreken. Je ontdekt meteen of je te maken hebt met een bookmaker die vaak hoog inzet óf dat je op het wedplatform nooit enorm veel winst gaat maken. De quoteringen kunnen zomaar een reden zijn of wel of juist niet voor een bepaalde bookmaker te kiezen. Het is dus erg prettig dat je zelf niet aan het vergelijken hoeft te gaan. Met het lezen van onze reviews ben je al een heel eind. 

Reviews als basis voor je zoektocht naar een bookmaker

Onze reviews vormen het perfecte startpunt voor je zoektocht naar een bookmaker. Als je alle wedplatforms zelf af moet struinen om op zoek te gaan naar informatie over quoteringen, de klantenservice, het wedaanbod enzovoorts, dan ben je heel wat tijd kwijt. Wij zorgen ervoor dat je de zoektocht kun versnellen zodat je zo snel mogelijk bij de juiste bookmaker aan het wedden kunt gaan. In onze reviews lees je altijd een onafhankelijk en eerlijk oordeel. We laten je weten wat goed is aan een bookmaker, maar ook wat er beter kan. Het is vervolgens aan jou om te bedenken hoe belangrijk die plus- en minpunten zijn.

Hiermee zijn we meteen aangekomen met de kern van onze reviewpagina. Het is nu eenmaal niet zo dat één bookmaker de allerbeste is. De keuze voor een online wedplatform is gewoon heel persoonlijk. Daarom is het altijd verstandig om alvast na te denken over je wensen voordat je onze reviews leest. Hoe belangrijk vind je het dat de klantenservice 24/7 bereikbaar is? Als je normaal gesproken tussen 9.00 uur en 21.00 uur je weddenschappen plaatst, is het niet heel interessant dat de helpdeskmedewerkers ook in de nachtelijke uren aanwezig zijn. Wat quoteringen betreft… een hoge winst is altijd mooi meegenomen, maar er zijn genoeg wedders die andere elementen belangrijker vinden. Dat is precies wat we bedoelen als we zeggen dat de keuze voor een bookmaker erg persoonlijk is. Als je weet wat je zoekt, haal je echt het maximale uit onze reviews.

Dankzij onze reviews vermijd je in ieder geval die ene grote fout die veel beginnende wedders maken. Ze kiezen automatisch voor een van de grote namen uit de gokwereld zonder dat ze echt kijken wat die bookmaker te bieden heeft. Bookmakers als Unibet en Betfirst hebben veel te bieden, maar dat betekent niet dat deze platforms voor jou de beste keuze zijn. Pas als je de reviews leest, weet je of ze aan jouw wensen voldoen of dat je beter een account aan kunt maken bij een ander wedkantoor.

Veel gestelde vragen over Reviews

Ja, dit heeft zeker zin! Bookmakers verschillen erg van elkaar en de voorkeur is voor iedere speler verschillend. Via ons vergelijkingsoverzicht en de uitgebreide reviews kom je snel te weten welke Belgische bookmaker het beste bij jou past.

Wij proberen een zo transparant mogelijk beeld te schetsen van de bookmakers op onze website. Via onze uitgebreide reviews nemen wij iedere bookmaker grondig onder de loep, waardoor er een duidelijk beeld geschetst wordt.
toggle off
Gokreclame uitschakelen.