Welkom bij Bookmakers.be

Momenteel niet beschikbaar

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Als gevolg daarvan kunnen we momenteel ons betrouwbare overzicht van bookmakers voor België niet tonen.

Als u 24 jaar of ouder bent en in Nederland woont, kunt u terecht op onze Nederlandse website VoetbalGokken.nl. Daar vindt u een actueel aanbod voor Nederland.

Betfirst

Betfirst ontving als eerste online bookmaker in België een officiële licentie! Sindsdien doet Betfirst er alles aan om van de website een succes te maken.

Vlaams Betaal met Bancontact
Ga naar Betfirst arrow

Betfirst: Een waanzinnig aanbod in sportwedden

Betfirst neemt in ons land een bijzondere positie in. Deze bookmaker is namelijk de eerste geweest die van de Belgische Kansspelcommissie een licentie kreeg voor het organiseren van online sportweddenschappen. Dat was in 2012. En sindsdien doet Betfirst er alles aan om van de website een succes te maken.

Inhoudsopgave

Wedden op voetbal, tennis, basketbal en meer

Betfirst heeft iedere sportliefhebber wel iets te bieden. Zo kun je onder andere gaan wedden op voetbal, honkbal, ijshockey, darts, tennis, motorsport en rugby. Er zijn nationale competities maar ook de grote internationale toernooien ontbreken niet. Live wedden neemt altijd een prominente plek in bij Betfirst. Dat merk je vooral aan de vele wedmogelijkheden die er zijn. Bij de meeste live voetbalwedstrijden kun je zeker 50 verschillende weddenschappen aangaan. Wordt er in de volgende 5 minuten een corner gegeven? En valt er een even of oneven aantal doelpunten?

Het grote aanbod maakt Betfirst een interessante bookmakers voor iedere gokker. Daarnaast maakt het ook niet uit hoeveel budget je hebt. Want voor maar €0,25 kun je bij deze bookmaker al een weddenschap plaatsen.

Blijf op de hoogte van je weddenschap

Soms heb je gewoon geen tijd om alle wedstrijden te volgen. Maar je wilt natuurlijk wel weten hoe jouw weddenschap is verlopen. Gelukkig houdt Betfirst je gewoon op de hoogte via sms of e-mail. En deze dienst kunnen we bij Bookmakers.be wel waarderen!

Ga jij voor de Betfirst jackpot?

Met elke sportweddenschap hoop je zoveel mogelijk winst te maken. Daarom zijn de odds ook zo belangrijk. Qua odds doet Betfirst weinig onder voor andere bookmakers. Bij sommige weddenschappen ligt het iets hoger dan gemiddeld en bij andere ligt het net wat lager. Betfirst kan op dit vlak dus zeker de concurrentie aan.

Vind je de reguliere odds toch niet hoog genoeg? Dan kun je altijd nog voor de jackpot gaan. Je koopt dan voor €1,- een mini rooster, super rooster óf een maxi rooster. De speler die de wedstrijden op het formulier juist voorspelt, krijgt de jackpot uitgekeerd. En bij het maxi rooster kan dit zelfs oplopen tot een bedrag van €100.000,-. De kans dat je dit geld daadwerkelijk wint is natuurlijk niet zo heel groot. Maar het is toch zeker de moeite waard om het af en toe te proberen.

De eerste weddenschap bij Betfirst is risicovrij

Je begint de eerste weddenschap graag goed. En bij Betfirst gaat dat ook zeker lukken. Want als je deze eerste weddenschap verliest dan krijg je het ingelegde geld (tot maximaal €100,-) gewoon terug. Dit gebeurt alleen niet automatisch. Binnen 7 dagen na je verloren weddenschap moet je namelijk zelf contact opnemen met de bookmaker. Dit kan via [email protected] onder vermelding van ‘Lucky weddenschap’.

Deze risicovrije weddenschap is zeker niet de enige bonusactie waar je bij Betfirst van kunt profiteren. De bookmaker heeft een uitgebreide promotiepagina waar steeds weer nieuwe acties op staan. Zo kom je misschien wel een actie tegen waarbij je extra geld kunt winnen met wedstrijden uit de Jupiler Pro League. Of wat dacht je van een 50% cashback actie op combi-weddenschappen of een extra bonus voor elke vriend die zich via jou inschrijft? Er zijn maar weinig bookmakers die zoveel verschillende promotieacties hebben lopen. Dit is dus echt één van de sterkste troeven van Betfirst.

Ontdek de Cash Out optie

Bij Betfirst houd je altijd de controle over de weddenschappen die je aangaat. Dit is te danken aan de Cash Out knop. Met deze knop kun je je op elk gewenst moment terugtrekken uit de weddenschap. Het maakt niet uit of de wedstrijd een kwartier of al 60 minuten bezig is. Als jij de weddenschap wilt stoppen en het geld wilt cashen dan kan dat. Dit is handig als je op verlies staat maar ook als je jezelf voor het einde van de wedstrijd vast wilt verzekeren van de winst. Twijfel je nog of je moet doorgaan of stoppen? In dat geval kun je bij Betfirst altijd nog kiezen voor een gedeeltelijke Cash Out. Je ontvangt dan alvast een deel van de winst, terwijl de rest van je inzet gewoon actief blijft tijdens de wedstrijd.

Gratis mobiele weddenschap bij Betfirst

In de zomer van 2014 heeft Betfirst een eigen app gelanceerd. Het aanbod is exact hetzelfde als op de gewone website. Je kunt dus zowel pre-match als live gaan wedden op je favoriete sport. Als je dit voor de eerste keer doet dan profiteer je meteen van een cashback bonus. Mocht je de weddenschap verliezen dan krijg je alsnog €10,- terug. Met een minimale inzet van een tientje geeft Betfirst eigenlijk een gratis weddenschap weg.

Vraag hulp aan de klantendienst

Betfirst beschikt over een professionele helpdesk die 7 dagen in de week bereikbaar is. Tussen 9.00 uur en 22.00 uur kun je contact opnemen via de chatfunctie. Bel je liever? De telefoon (+32 (0)78480597) is op werkdagen van 10.00 uur tot 22.00 uur bemand. En in het weekend kun je bellen tussen 8.00 uur en 20.00 uur. Als alternatief is het altijd nog mogelijk om een e-mail te sturen. De meeste vragen die op [email protected] binnenkomen worden al binnen één werkdag beantwoord.

Ervaar zelf de voordelen van Betfirst en wat zij bieden in het online wedden.

Ga naar arrow
toggle off
Gokreclame uitschakelen.