Duitse man geeft 170.000 euro uit binnen paar dagen

11 september 2020

Een man uit het Duitse Emmerthal dacht in één klap rijk te zijn. Hij ontving een bedrag van maar liefst € 170.000,00. Natuurlijk wilde hij daarvan profiteren, dat overkomt je immers niet elke dag. Binnen enkele dagen had hij het hele bedrag verbrast. Maar helaas voor hem is de tijd nu aangebroken om het terug te betalen.

92.000 euro verdampt, 50.000 euro gestolen

De man heeft 92.000 euro van het bedrag uitgegeven. Hij ging onder meer naar dure hotels, huurde dikke auto’s en ging gokken in casino’s. Bovendien gaf hij nog zo’n 20.000 euro uit in bordelen. 50.000 euro werd hem afhandig gemaakt door dieven, zoals hij inmiddels zelf zegt. Maar wellicht moet deze man de fout bij zichzelf gaan zoeken.

Kun je een bedrag dat je zomaar ontvangt plotseling gaan uitgeven? Op deze vraag is het antwoord sowieso nee. De man die dit enorme bedrag ontving, dacht hier blijkbaar niet over na. Wanneer je echter een onverklaarbaar bedrag op je rekening ziet verschijnen, mag je dit niet zomaar uitgeven. Je moet het bedrag vrijwel altijd terugbetalen. Zeker wanneer het gaat om grote bedragen, moet altijd terugbetaald worden. In zo’n geval is er vrijwel nooit sprake van een misverstand. Ook investeringen die je normaal niet gedaan zou hebben (zoals in het geval van deze man) zijn absoluut not done.

Was het eigenlijk wel een misverstand?

Er werd aangegeven dat er bij de bank een fout gemaakt was, maar de rechter keek verder dan zijn neus lang was. De vrouw die het geld had overgemaakt, was namelijk de partner van de man in kwestie. Zij gebruikte het account van een collega om het bedrag over te maken. Het geld was eigenlijk bestemd als hypotheek voor een vaste klant. De rechter twijfelt dan ook of het echt wel een foutje was.

Een groot bedrag uitgekeerd krijgen

Wanneer je regelmatig online een gokje waagt, dan kun je zeer hoge bedragen winnen. Als je op zo’n moment een groot bedrag uitgekeerd krijgt, dan ben je natuurlijk helemaal vrij om dit uit te geven. Misschien kun je eindelijk die ene droomreis maken en misschien probeer je wel om er nog meer van te maken door opnieuw een gokje te wagen. Wij hebben in ieder geval vast een overzicht met betrouwbare bookmakers voor je. Deze beschikken over de licenties die nodig zijn en een winst via deze bedrijven die uitgekeerd wordt, is dan ook altijd legaal.