Welkom bij Bookmakers.be

Momenteel niet beschikbaar

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Als gevolg daarvan kunnen we momenteel ons betrouwbare overzicht van bookmakers voor België niet tonen.

Als u 24 jaar of ouder bent en in Nederland woont, kunt u terecht op onze Nederlandse website VoetbalGokken.nl. Daar vindt u een actueel aanbod voor Nederland.

Betaalmethodes bij bookmakers

Wedden op sport zorgt voor extra spanning tijdens de wedstrijd. Maar zeg eens eerlijk: is dat echt de belangrijkste reden dat je zo geïnteresseerd bent in online gokken? Uiteindelijk draait het bij veel mensen ook om het geld. Je hoopt met elke weddenschap toch wat winst te maken. De ene keer zal het een paar euro zijn, maar misschien sla je de volgende keer wel een grote slag.

Kies een veilige betaalmethode

Voordat je geld kunt winnen, moet je eerst geld storten. En dankzij de Belgische Kansspelcommissie mag je erop vertrouwen dat dit veilig gebeurt. Bij de meeste bookmakers heb je keuze uit diverse betaalmethodes. Populair zijn betalingen via e-wallets, zoals Skrill, Neteller en Paysafecard. Andere mogelijkheden zijn betalingen via creditcard of traditionele bankoverschrijving. In dat laatste geval moet je wel een paar dagen wachten voordat uw saldo daadwerkelijk is aangevuld. Wil je direct een weddenschap plaatsen? In dat geval kun je ook gewoon gebruik maken van Bancontact. Onder Belgische gokkers is dit snelle én veilige betaalmiddel al jarenlang razend populair.

 

 

Geld overmaken via Bancontact

Veel online betalingen lopen tegenwoordig via Bancontact. Ook gokkers maken hier graag gebruik van. Het handige van Bancontact is dat het gewoon is gekoppeld aan je bankrekening. Hierdoor heeft iedereen in België direct toegang tot deze betaalmethode. Daarnaast werkt het altijd ontzettend snel. Als je geld stort dan is het saldo vaak al binnen een paar minuten verhoogd. Het nadeel van Bancontact is dat deze betaalmethode nog niet bij alle bookmakers beschikbaar is. Je moet echt op zoek naar een gokbedrijf dat zich op de Belgische markt richt.

Maak gebruik van een e-wallet

Als online gokker ben je wel gewend om in de digitale wereld te opereren. Het is dus een logische keuze om de betalingen ook virtueel te laten verlopen. En dat kan simpelweg met één van de bekende e-wallets, zoals Skrill, Neteller en PayPal. Een e-wallet is eigenlijk niets anders dan een virtuele portemonnee waarmee je alleen op internet kunt betalen. De belangrijkste reden om hiervoor te kiezen, is de anonimiteit die deze betaalmethode biedt. E-wallets staan namelijk helemaal los van je normale bankrekening. Er is dan ook niemand die inzicht heeft in jouw online betalingen.

Wil je gebruik gaan maken van zo’n e-wallet? Dan moet je je eerst registreren. Het aanmaken van een account is gratis. Maar als je deze virtuele portemonnee echt gaat gebruiken dan betaal je vaak wel een bepaald bedrag per transactie. De transactiekosten zijn niet heel hoog. Meestal ligt het rond de 1% van het bedrag dat je overmaakt. Toch is dit voor sommige gokkers wel een reden om op zoek te gaan naar een andere betaalmethode.

Creditcards

In de wereld van het online gokken is de creditcard misschien wel de populairste betaalmethode. Het fijne van dit middel is dat bijna alle bookmakers het accepteren. Het maakt dus niet uit of je je inschrijft bij Bet777, Unibet of Ladbrokes. Met je creditcard kun je overal terecht. En dit is meteen een groot voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld Bancontact.

Er kleeft ook een klein nadeel aan betalingen via creditcard. Je raakt namelijk gemakkelijk het overzicht kwijt. Dat komt omdat het geld meestal pas aan het einde van de maand wordt afgeschreven. Let dus goed op wat je precies uitgeeft als je met een creditcard betaalt.

Ukash en Paysafecard

Als je niet met je gewone creditcard wilt betalen dan kun je altijd nog gebruik maken van een prepaid creditcard. Ukash en Paysafecard zijn de bekendste voorbeelden. Elke kaart die je koopt, vertegenwoordigt een bepaalde waarde. Met de bijbehorende pincode kun je vervolgens online betalen. Deze betaalmethode is volledig anoniem. Maar het probleem is wel dat het alleen mogelijk is om geld storten. Wil je de winst laten uitbetalen? In dat geval moet je alsnog je bankrekeningnummer doorgeven.

De traditionele bankoverschrijving

De meeste gokkers vullen hun saldo aan met een creditcard, e-wallet of via Bancontact. Maar er is nóg een optie: de oude vertrouwde bankoverschrijving. Hierbij maak je simpelweg een bedrag over naar het bankrekeningnummer van de bookmaker. Als het geld binnen is dan zie je het vanzelf in je account staan.

De traditionele bankoverschrijving werkt nog altijd prima. Toch zijn er steeds minder gokkers die hier gebruik van maken. Vooral de verwerkingstijd is een probleem. Want met deze betaalmethode duurt het vaak een paar dagen voordat het geld bij de bookmaker binnen is. Je moet daarom echt leren om vooruit te denken.

Welke betaalmethode gaat het worden?

Bovenstaande betaalmethodes hebben allemaal weer andere voor- en nadelen. Maar ze zijn wel allemaal veilig en betrouwbaar. Het ligt er dus maar net aan waar je voorkeur naar uitgaat.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.