Welkom bij Bookmakers.be

Momenteel niet beschikbaar

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Als gevolg daarvan kunnen we momenteel ons betrouwbare overzicht van bookmakers voor België niet tonen.

Als u 24 jaar of ouder bent en in Nederland woont, kunt u terecht op onze Nederlandse website VoetbalGokken.nl. Daar vindt u een actueel aanbod voor Nederland.

Soorten weddenschappen bij weddenschappen

Online bookmakers proberen het aanbod altijd zo gevarieerd mogelijk te maken. Hierdoor zijn de weddenschappen interessant voor alle soorten spelers. Beginnende gokkers kiezen vaak voor de grote, bekende sport competities. Voetbal is daarbij het meest populair. Onze eigen Belgische voetbalcompetitie Pro League is natuurlijk erg populair, net als de Britse Premier League, de Italiaanse Serie A en de Champions League. Ervaren gokkers wisselen dit soort wedstrijden vaak af met kleinere competities, bijvoorbeeld uit Azië of Oost-Europa. De meeste bookmakers bieden namelijk voetbalwedstrijden uit de hele wereld aan. Dus misschien zet u binnenkort wel geld in op een duel tussen het Australische Melbourne Victory en Perth Glory.

Een gevarieerd aanbod aan weddenschappen

Bij een bookmaker heb je de keuze uit verschillende competities maar ook uit verschillende soorten weddenschappen. Denk maar aan:

  • Welk team wordt de eindwinnaar?
  • Welke speler maakt de meeste doelpunten?
  • Hoeveel rode kaarten worden er gegeven?
  • Hoeveel corners zijn er tijdens de wedstrijd?

Live weddenschappen

Bij live weddenschappen zijn er vaak weer andere mogelijkheden:

  • Welk team scoort het volgende doelpunt?
  • Wordt er in de komende 10 minuten gescoord?
  • Wat is de stand na het spelen van de eerste helft?

Maar voor ervaren spelers is het pas echt interessant als ze kunnen wedden met een handicap. Vooral de Asian Handicap en de 3 Way Handicap zijn populair. Bij een Asian Handicap krijgt één team al meteen een virtuele voorsprong. Als de underdog een voorsprong krijgt dan is de wedstrijd extra spannend. En bij dit soort weddenschappen zijn de odds vaak een stuk hoger. Daarom gaan professionele gokkers graag op zoek naar een bookmaker die dit aanbiedt. Bet777 is bijvoorbeeld zo’n bookmaker. Ook bij Betfirst heeft u mogelijkheden die u bij andere gokbedrijven niet heeft.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.