Welkom bij Bookmakers.be

Momenteel niet beschikbaar

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Als gevolg daarvan kunnen we momenteel ons betrouwbare overzicht van bookmakers voor België niet tonen.

Als u 24 jaar of ouder bent en in Nederland woont, kunt u terecht op onze Nederlandse website VoetbalGokken.nl. Daar vindt u een actueel aanbod voor Nederland.

Wat zijn bonussen bij bookmakers?

Online bookmakers adverteren graag met mooie bonussen. Vooral de welkomstbonus is een slimme manier om nieuwe spelers te trekken. Maar zo’n bonus is niet alleen gunstig voor de bookmakers zelf. Ook voor de gokkers levert het veel voordelen op. Want een bonus betekent gratis wedtegoed. En misschien maak je met dat extra geld wel een mooie winst.

Maak kennis met de welkomstbonus bij bookmakers

“Schrijf je in en ontvang een 100% stortingsbonus”. Dit soort teksten kom je bij bijna alle bookmakers wel tegen. De stortingsbonus is namelijk de bekendste bonus in de wereld van het online gokken. Deze bonus werkt heel simpel. Het eerste bedrag dat je in je account stort, wordt namelijk door de bookmaker verdubbeld. Hier zit uiteraard wel een maximum aan. In de meeste gevallen ligt dit maximumbedrag ergens tussen de €50,- en €100,-. Als je meer geld stort dan krijg je over dat extra bedrag geen bonus uitgekeerd.

De 100% stortingsbonus is erg populair. Toch kiezen sommige bookmakers liever voor een variant erop. Zo profiteer je bij Unibet bijvoorbeeld van een tweehonderdprocent bonus op een eerste storting tot een bedrag van 80 euro. Vaak hebben bookmakers ook tijdelijke acties en promoties om spelers te verwennen. Op deze manier proberen ze spelers te behouden en de andere bookmakers qua concurrentie af te troeven.

Welke voorwaarden gelden er bij de welkomstbonus?

Een welkomstbonus is een fijne kennismaking met de bookmakers. Alleen moet je je nog niet meteen rijk rekenen. Want je krijgt het bonusgeld niet zomaar. Meestal moet je aan een aantal voorwaarden voldoen voordat de bonus daadwerkelijk van jou is. Bij veel bookmakers ben je bijvoorbeeld verplicht om het bedrag meerdere keren rond te spelen. Stel je eerste storting bedraagt €100,- en je ontvangt hierover een 100% welkomstbonus. Dan kan de bookmaker eisen dat je deze €100,- ten minste 6 keer moet rondspelen. In dat geval moet je eerst €600,- op verschillende weddenschappen inzetten voordat de bonus is vrijgespeeld.

Het vrijspelen van de bonus is op zich goed te doen. Vooral als je regelmatig een gokje waagt. Je moet er alleen wel op letten dat je maar beperkt de tijd hebt. Bij de meeste bookmakers geldt een termijn van 90 dagen. Al zijn er ook gokbedrijven die je slechts 60 of 30 dagen de tijd geven. Kijk daarom altijd goed of de bonus voor jou echt wel zo gunstig is.

Bonussen voor trouwe spelers

De welkomstbonus is speciaal bedoeld voor nieuwe spelers. Maar trouwe klanten worden ook niet vergeten. Zo zijn er vaak tijdelijke bonus- en promotieacties waar iedereen van kan profiteren. Deze acties zijn heel verschillend. Misschien organiseert jouw bookmaker wel een actie rondom een groot voetbaltoernooi, zoals het EK of WK. Of wat dacht je van de vriendenbonus? Als je een vriend of bekende lid maakt dan krijg jij meteen extra wedtegoed in je account gestort. Er zijn zelfs bookmakers die je belonen als je een weddenschap via je mobiel plaatst. De eerste keer krijg je het bedrag dat je inzet gewoon weer teruggestort. Een gratis weddenschap dus.

De bonusacties wisselen regelmatig. Het is dus wel belangrijk dat je de promotiepagina van de bookmaker goed in de gaten houdt.

Pak het slim aan

Een bonus levert je extra speeltegoed óf een gratis weddenschap op. Dit is toch wel erg aantrekkelijk. Wil je zoveel mogelijk profiteren van de bonussen die er zijn? Beperk je dan niet tot één enkele bookmaker. De ene keer heeft Unibet namelijk een interessante promotieactie lopen, en de volgende keer heeft Ladbrokes juist een tijdelijke bonus die je niet wilt missen. Dit heeft nóg een voordeel. Want als je voor twee of drie bookmakers kiest, kun je per wedstrijd de beste odds selecteren. Een slimme gokker kijkt dus altijd goed om zich heen.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.