Welkom bij Bookmakers.be

Momenteel niet beschikbaar

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Als gevolg daarvan kunnen we momenteel ons betrouwbare overzicht van bookmakers voor België niet tonen.

Als u 24 jaar of ouder bent en in Nederland woont, kunt u terecht op onze Nederlandse website VoetbalGokken.nl. Daar vindt u een actueel aanbod voor Nederland.

Wedden op Formule 1: zo verbeter je je inzet

Formule 1 is de laatste jaren snel populair geworden en er zijn er velen die het op hun bucketlist hebben staan om zo’n wedstrijd eens live op een circuit bij te wonen. Maar dat is niet altijd mogelijk en dan is er een leuk alternatief om meer betrokken te zijn bij de wedstrijd. Als je online wedt op je favoriete sport, ben je er veel actiever mee bezig. Jacky Ickx is beslist een naam die we nog niet vergeten zijn. Meer recent is Stoffel Vandoorne. Het is natuurlijk maar een kwestie van tijd tot zich weer een Belg aandient voor de top 10. Tot die tijd volgen we zuiderbuur Pierre Gasly of noorderbuur Max Verstappen om loyaal mee te zijn. Hoe kun je je inzet zo spreiden dat je het meeste kans maakt?

Kies geen favoriet

Bijna iedere sportfan heeft wel een held, maar wanneer je gaat wedden op sport, is het goed om dat gevoel voor even opzij te zetten. Wanneer je meedoet aan sportweddenschappen, kun je maar beter je risico spreiden en ook eens naar de andere deelnemers kijken. Hoewel je favoriet de beste kan zijn, is het ook mogelijk dat een andere coureur door de omstandigheden een betere prestatie neerzet. Van Max Verstappen is bijvoorbeeld bekend dat hij goed kan presteren in de Formule 1 wanneer het regent en het parcours nat is. Een outright bet, waarbij op één coureur wordt gewed, is echter niet altijd verstandig.

Wed op een range of team

Wil je liever niet op één coureur inzetten, dan is het verstandig om een range te bepalen of voor een heel team te gaan. De winst is hierbij wel lager dan bij outright bet. Dit heeft echter ook een goede reden: je kansen zijn gewoonweg groter dan wanneer je slechts op één persoon inzet. De multiplier is lager, maar de kans dat je wint, is hoger.

Ga op zoek naar informatie

Bookmakers verzamelen van tevoren volop informatie. Deze informatie wordt een odd genoemd. Bij het maken van deze odds wordt onder andere gekeken naar de weersomstandigheden en het circuit waar gereden wordt, maar ook naar de ervaring van de coureur en het vermogen van de wagen. Wanneer je je informatie liever niet bij de bookmakers zelf haalt, kun je natuurlijk ook gewoon het nieuws volgen en de recente statistieken bekijken. Misschien zie jij wel iets wat de bookmakers over het hoofd hebben gezien en doe je zo de juiste gok.

Op deze website vind je betrouwbare bookmakers met de juiste licenties. Hier kun je wedden op jouw favoriete sport.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.