Online wedden: de meest inventieve weddenschappen in coronatijd

8 juni 2020

Ook in coronatijd gaat de online wereld door. Er zijn zelfs meer weddenschappen bedacht dan ooit, juist ook vanwege corona. Het online gokken staat beslist niet stil. Het mag dan even niet mogelijk zijn om op je favoriete sport te wedden, er zijn voldoende alternatieven. Wanneer je bijvoorbeeld voorlopig niet zou kunnen wedden op wedstrijden van de Champions League, dan is het altijd nog mogelijk om te wedden of de wedstrijden doorgaan of niet. Gelukkig lijken daarvoor alle seinen inmiddels op groen te staan en zal Portugal zeker een van de gastheren zijn. Een paar inventieve voorbeelden van het online gokken in coronatijd.

Wedden op coronamaatregelen

Was het jou ook al opgevallen? In deze vreemde tijden kun je zelfs wedden op coronamaatregelen. Zo kun je een gokje wagen om te voorspelen wanneer een wedstrijd wél doorgaat of zelfs wanneer een bepaalde maatregel versoepeld gaat worden. Voorbeelden hiervan zijn Rusland en Groot-Brittannië. Hier zijn de weddenschappen zelfs ondergebracht in categorieën. Entertainment en sport stonden altijd al op het lijstje bij de bookmakers, maar vandaag de dag zie je zelfs het WHO er soms tussen staan. Ook reizen en lifestyle zijn populair.

In coronatijd op voetbal wedden

Voorheen was het heel gewoon om in te zetten op je favoriete speler. Of om een gokje te wagen wie het eerste doelpunt maakte. Je kon wedden wie de eerste gele of rode kaart toegewezen zou krijgen. Maar de weddenschappen gaan in coronatijd nog verder dan dat. Je kon zelfs erom wedden of de Premier League weer hervat zou worden of niet. En zo niet, of Liverpool het voordeel van de twijfel kreeg en door de voorsprong meteen werd uitgeroepen tot kampioen.

Dat vaccin komt er, wedden?

Investeerders wachten op het puntje van hun stoel tot er een vaccin is tegen corona. Het is over de hele wereld een hot item. Geen wonder, want dit virus grijpt nog steeds heftig om zich heen in diverse delen van de wereld en een vaccin kan de oorlog hiertegen vereenvoudigen. Maar wanneer komt dat vaccin er en voor wie is het als eerste beschikbaar? Zal het nog in 2020 op de markt komen? Zelfs daar kun je om wedden.

Waag zelf een gokje via een betrouwbare bookmaker

Het coronavirus is aanleiding tot vele weddenschappen, maar we zullen allemaal opgelucht ademhalen als corona weer van de baan is. En dan is het weer hoog tijd voor de bekende weddenschappen. Wie gaat het eerste doelpunt maken? Via deze website vind je betrouwbare online bookmakers waar jij een gokje kunt wagen!