Welkom bij Bookmakers.be

Momenteel niet beschikbaar

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Als gevolg daarvan kunnen we momenteel ons betrouwbare overzicht van bookmakers voor België niet tonen.

Als u 24 jaar of ouder bent en in Nederland woont, kunt u terecht op onze Nederlandse website VoetbalGokken.nl. Daar vindt u een actueel aanbod voor Nederland.

Royal Antwerp FC heeft nieuwe hoofdsponsor

4 juli 2022

Het zal geen enkele Belgische voetbalfan zijn ontgaan dat Antwerp het komende seizoen vol ambities ingaat. Daarbij past ook een nieuwe hoofdsponsor. Gokbedrijf betFIRST zal op de shirts van de club uit Antwerpen zijn te zien. Het wordt meteen ook de grootste sponsorovereenkomst in de geschiedenis van de club genoemd.

Maatschappelijke samenwerking tussen Antwerp en betFIRST

Behalve als shirtsponsor zullen Antwerp en betFIRST ook maatschappelijk gaan samenwerken. Hierbij moet gedacht worden aan verschillende maatschappelijke projecten rond de pijlers vitaliteit, mobiliteit, duurzaamheid, diversiteit, en opleiding. Uiteraard zijn beide partijen zeer content met de samenwerking en vertrouwen ze op een succesvolle uitwerking.

Opnieuw een omstreden besluit

De overeenkomst loopt voor 5 jaar en vooral dat mag zeer bijzonder worden genoemd. Het is namelijk al enige tijd bekend dat de federale regering een compleet verbod wil op sponsoring van sportclubs door gokbedrijven. Minister van justitie Van Quickenborne heeft aangekondigd dat er naar wordt gestreefd deze vorm van sponsoring uiterlijk eind 2024 volledig te willen verbieden. Ook in het parlement is daar ondanks enig gemor voldoende steun voor. Echter heeft Antwerp de laatste tijd wel meer besluiten genomen die de media hebben gehaald en niet altijd onomstreden waren.

Wordt de Hollandse kolonie nog uitgebreid bij Antwerp?

Met de komst van Marc Overmars als technisch directeur bij Antwerp was het duidelijk dat er zaken zouden gaan veranderen. Niemand zal het succes ontkennen dat Overmars heeft gehad bij Ajax, dat onder zijn technische leiding weer is uitgegroeid tot een team waar in Europa tegenop wordt gezien. Maar het vertrek bij Ajax was op het allerminst gezegd bepaald niet elegant. Het lijkt erop dat het interne onderzoek bij de club naar het gedrag van Overmars niet voorspoedig verloopt omdat er een zwijgcultuur lijkt te heersen. Niet iedereen bij Antwerp is blij met de komst van de omstreden Overmars.

Inmiddels heeft deze een Nederlandse enclave gevormd door Mark van Bommel aan te stellen als hoofdtrainer. Van Bommel neemt een staf mee die ook vooral uit Hollanders bestaat. Op het veld zal volgend jaar waarschijnlijk Vincent Jansen in de spits staan. Jansen, die was verkast naar Mexico, maar daar geen groot succes had, kwam onlangs in het nieuws, omdat hij door Louis van Gaal bij de selectie van het Nederlands elftal werd gehaald. Hij speelde na vele jaren ook weer een interland tegen Wales.

Interesse in nog een speler van Oranje

Naar verluidt heeft Antwerp ook interesse in een andere speler van Oranje. Guus Til is eigendom van Spartak Moskou maar uitgeleend aan Feijenoord. Hij was afgelopen seizoen zeer succesvol bij de club uit Rotterdam en deze wil hem graag behouden, maar wellicht zal Antwerp ze de loef afsteken. Met deze bijzondere transfers zal het succes van Antwerp, dat vorig jaar vierde werd in de competitie, alles gaan bepalen.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.