TOTO Nederland gaat in zee met Feyenoord en andere clubs

29 juli 2020

In België is het online gokken al vele jaren legaal, maar onze noorderburen zijn nog niet zo ver. Inmiddels komt het echter snel dichterbij en vanaf 1 januari 2021 zou het online gokken ook daar legaal moeten zijn. De professional in voetbalweddenschappen, TOTO, is al volop bezig met de voorbereidingen. In België was er in eerste instantie geen voetbaltoto, maar inmiddels is Scooore daar. Dat is echter geen nieuws meer, want deze voetbaltoto organiseert al sinds 2013 voetbalweddenschappen. Op onze website kun je een overzicht vinden van bookmakers die sportweddenschappen en andere online gokspellen aanbieden. De bookmakers op onze website staan alle onder toezicht van de Kansspelcommissie.

TOTO weet Feyenoord aan zich te binden

TOTO is druk bezig om clubs te werven. Het concept is daarbij dat de club gesponsord wordt en dat het logo van TOTO uitgedragen wordt door de club. De spelers dragen een shirt waar het logo op de linkermouw getoond wordt. Naast Feyenoord sloot TOTO ook deals met Willem II, Sparta Rotterdam en FC Utrecht. De sponsorbedragen zouden oplopen tot maar liefst tonnen per jaar, maar TOTO zelf geeft daar absoluut geen informatie over vrij. TOTO geeft aan dat het Nederlandse voetbal gesponsord dient te worden en doet dat nu op deze manier. Bovendien heeft TOTO altijd veel betekend voor de KNVB-beker.

Scooore VS TOTO

TOTO en Scooore zijn op veel punten te vergelijken. TOTO biedt echter al meer verschillende sporten aan dan Scooore tot nu toe. Scooore heeft verder een partnership met de Rode Duivels, terwijl TOTO met meerdere clubs gaat samenwerken. Maar het voordeel van Scooore is dat deze een ruimere ervaring heeft opgebouwd in de online gokwereld. Dat helpt om zich te manifesteren naast grote internationale aanbieders, zoals Unibet. Verder zijn Scooore en TOTO vooral bezig om het nationale voetbal te sponsoren en om de competitie nog leuker te maken door fans erbij te betrekken. Want wat is nu leuker dan zelf de wedstrijd voorspellen?

Zelf ook een gokje wagen

Op onze website zie je een duidelijk overzicht van betrouwbare bookmakers. De bookmakers op onze site staan allemaal onder toezicht van de Kansspelcommissie. Ze beschikken over de juiste licenties. Dat is wat hen zo betrouwbaar maakt. Wil je zelf een gokje wagen, kies dan ook altijd voor een van de betrouwbare bookmakers via onze website. Wij wensen je alvast veel succes en plezier!