Wedden op Australian Open 2021

9 februari 2021

De eerste Grand Slam van 2021 vindt plaats in februari. Normaalgesproken gebeurt dit altijd in januari, maar door de coronacrisis moest het verzet worden naar februari. Op maandag 8 februari zullen de eerste wedstrijden plaatsvinden, terwijl de beslissende strijd op 21 februari gepland staat. Er mag een beperkt aantal toeschouwers bij de Australian Open aanwezig zijn, maar als gewone toerist kom je het land uiteraard nog niet in. We zullen de wedstrijden dan ook op de buis moeten volgen, maar als je er meer bij betrokken wilt zijn, kun je natuurlijk altijd online een gokje wagen op jouw favoriete tennisser.

De 109de editie van Australian Open

De Australian Open wordt inmiddels al voor de 109de keer georganiseerd. Dit betreft dan wel het toernooi voor de heren, voor de dames zal dit jaar de 95ste editie van start gaan. Waar het voorheen vooral een nationaal karakter had, is de Australian Open vandaag de dag een van de grootste tennistoernooien wereldwijd. Het toernooi bestaat onder andere uit mannen- en vrouwenenkelspel, mannen- en vrouwendubbelspel en gemengd dubbelspel. Verder zijn er speciale wedstrijden voor junioren. Ook rolstoeltennissers komen aan bod in Australië, maar wel op een andere datum. De partijen worden gespeeld op de bekende hardcourtbanen in Melbourne Park.

Dé naam als het gaat over de Australian Open is Novak Djokovic. Hij won maar liefst zeven keer dit Grand Slam toernooi, al moest hij het enkele keren afleggen tegen Roger Federer en een keer tegen Stanislas Wawrinka. Het is dan ook niet echt een verrassing dat Novak Djokovic ook dit jaar weer de favoriet zal zijn. Ook bij de bookmakers is duidelijk te zien dat Djokovic weer goede kansen maakt. Voor de vrouwen is er minder duidelijk een favoriet aan te wijzen, maar wellicht maakt Serena Williams ook dit jaar weer kans. Naomi Osaka behoort echter ook tot de favorieten.

Online wedden op Australian Open

Wil je wedden op tennis en ook een gokje wagen op de Australian Open van 2021? Dat kan via een van de betrouwbare bookmakers op onze site. Hier kun je bijvoorbeeld wedden op het herenenkelspel, maar ook op het damesenkelspel. Laat zien hoeveel kennis jij van tennis hebt en scoor via de bookmakers op deze site. Al deze bookmakers staan onder toezicht van de Kansspelcommissie en voldoen dus aan de voorwaarden. Je kunt hier met een gerust hart een gokje wagen op jouw favoriete speler in tennis, maar ook in andere sporten.