Wedden op het EK voetbal 2021

7 juni 2021

Inmiddels is het EK voetbal 2021 in zicht. In de periode van 11 juni tot en met 11 juli 2021 zal in 51 wedstrijden worden bepaald welk land zich Europees kampioen mag noemen. Zal het België lukken? Ons land behoort tot de topfavorieten maar staat (nog) niet op nummer 1 bij de bookmakers. Het lijkt echter wel zeker dat tijdens het EK de records zullen worden gebroken bij het plaatsen van online weddenschappen in ons land  Dat is ook logisch omdat het nog nooit zo eenvoudig was om een weddenschap te plaatsen. Via de smartphone kan het overal en het maakt een wedstrijd nog spannender als de uitslag ook een extraatje kan opleveren.

Wie zijn de favorieten op het EK?

1. Engeland

Het is een klein wonder dat Engeland de topfavoriet is voor het komende EK 2020. De Engelsen hebben zich tijdens de afgelopen kampioenschappen regelmatig geblameerd en moeten erg ver terug in de historie om een succes te kunnen noemen op een WK of EK. Deze keer hebben de bookmakers er echter vertrouwen in. Het Engelse team heeft een goede mix van jonge ambitieuze spelers in combinatie met een paar ervaren toppers. Trainer Southgate mag trots zijn dat hij het land weer als favoriet in de boeken heeft gekregen.

2. België

Uiteraard heeft België momenteel een gouden generatie die furore maakt bij de topclubs in Europa. Het wordt tijd dat ons land ook de hoofdprijs gaat pakken op een groot eindtoernooi en het EK 2021 lijkt er een goede mogelijkheid toe. Tijdens het vorige WK had België de latere wereldkampioen Frankrijk op de rand van een nederlaag gespeeld, maar moest uiteindelijk genoegen nemen met een derde plaats. Gaat ons land dit EK toernooi met de felbegeerde Europees Kampioen beker ervandoor? Durf jij te wedden op het EK 2021 en hierbij België als eindwinnaar te voorspellen? Een voorspelling levert je gemiddeld 7.00 keer je inzet op bij de Belgische bookmakers. Unibet heeft daarbij interessante acties lopen omtrent het EK, waarbij ook winst valt te pakken. Dubbel op feest dus wanneer de Rode Duivels presteren er met de eindwinst vandoor te gaan!

3. Frankrijk

Wereldkampioenen hebben het vaak moeilijk om daarna ook weer Europees kampioen te worden. Maar waarom zou het Frankrijk dit keer niet lukken? De selectie is vrijwel onveranderd en de grote namen in het team zijn nog jong en hongerig. Frankrijk zou de bookmakers zo maar kunnen bestraffen voor het feit dat deze de ploeg op de derde plaats hebben gezet.

Duitsland geen favoriet bij de bookmakers?

Het is een beetje vreemd beeld dat Duitsland niet bij de top favorieten voor een internationale titel wordt gerekend. Dat heeft uiteraard alles te maken met het mindere presteren van de ploeg in de afgelopen jaren. De bookmakers hebben de Duitsers op nummer 5 gezet. Maar iedere voetballiefhebber weet dat de Duitsers helemaal in een toernooi kunnen groeien en dan is geen land veilig voor het elftal dat altijd weet wat vechten is.

Wedden op de underdogs van het EURO 2021 voetbaltoernooi

Meerdere malen heeft een underdog de Europese titel al gepakt. Denk hierbij aan de Grieken en de Denen. Ook dit jaar zijn er een paar ploegen die zomaar in de finale terecht zouden komen. Hiertoe behoren Spanje, Italië en ook Nederland. Onze noorderbuur is een tijdje weggeweest van de grote toernooien, maar heeft nu weer een team dat kan verrassen. Het grootste probleem bij Nederland lijkt zoals altijd dat er ook in dit elftal geen echter winnaarsmentaliteit lijkt te zijn. Dat heeft het land al vaker een titel gekost op het moment dat het mogelijk leek.

Denk jij dat het tijd is voor een overwinning voor België? Zet dan nu in op dit team via een van de betrouwbare bookmakers in ons overzicht. Al onze geselecteerde bookmakers staan onder toezicht van de Kansspelcommissie, de toezichthouder voor kansspelen in België vanuit de Belgische overheid.