Wie wint de Champions League finale?

18 augustus 2020

De Champions League wordt door elke sportliefhebber op de voet gevolgd. Bijna alle wedstrijden zijn inmiddels gespeeld en de halve finalisten zijn eindelijk bekend. RB Leipzig speelt hierin tegen PSG. Verder heeft Lyon zich geplaatst voor de halve finale tegen Bayern. De uiteindelijke finale zal spannend worden. Deze wordt gespeeld op 23 augustus.

Het oude en het nieuwe normaal

In de achterliggende maanden werden onder andere de Spaanse, Engelse en Duitse competitie afgerond. De Champions League en Europa League zijn de kers op de taart. Waar we in eerste instantie niet verwacht hadden dat deze wedstrijden gespeeld konden worden, is het nu toch ineens een feit. Het is wellicht een tegenvaller dat er geen publiek bij mag zijn, maar het is beslist een meevaller dat er wel geluid bij de wedstrijden is. Deze stadiongeluiden worden aangeleverd door Sky Germany. Het zijn audiobestanden die opgehaald zijn van eerdere wedstrijden tussen de twee betreffende elftallen. Op die manier is een wedstrijd levendig en lijkt het echter. Niet alle partijen betreuren het dat er geen publiek is en dan hebben we het niet over Barcelona. Analisten geven aan dat de sport zo in pure vorm te zien is. De uitblinkers komen nog meer naar voren. Beslist een voordeel wanneer je wilt gokken op andere zaken. Wie gaat het eerste doelpunt zetten en wie krijgt de eerste gele kaart? Concentreer je bij de volgende wedstrijd maar eens op de spelers.

Ook andere sporten zien we weer terug op de buis. Wielrennen is weer helemaal terug. Wist je overigens dat men in Japan fietsraces heeft waarbij eigenlijk alles draait om het wedden? De pauzes tussen de races zijn extra lang, zodat het publiek voldoende tijd heeft om een nieuwe weddenschap vast te leggen. In België zullen we dit wellicht niet snel beleven, maar er zijn wel andere schitterende wielerwedstrijden waar je een gokje op kunt wagen.

Heb jij de Champions League finalisten al gekozen?

Als jij er een gokje op uit hebt staan, zijn de wedstrijden veel spannender. Misschien heb jij de halve finalisten al helemaal goed voorspeld, maar de finale moet nog komen. Daar kun je nog steeds een gokje voor wagen. Je kunt overigens niet alleen meedoen aan online sportweddenschappen, maar ook het online casino is een optie. Op deze website vind je een overzicht met betrouwbare bookmakers. Deze staan allemaal onder toezicht van de Kansspelcommissie en beschikken over de juiste licenties. Waag een gokje en ga de spanning aan!