Welkom bij Bookmakers.be

Momenteel niet beschikbaar

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Als gevolg daarvan kunnen we momenteel ons betrouwbare overzicht van bookmakers voor België niet tonen.

Als u 24 jaar of ouder bent en in Nederland woont, kunt u terecht op onze Nederlandse website VoetbalGokken.nl. Daar vindt u een actueel aanbod voor Nederland.

Eurotierce

Eurotiercé is gespecialiseerd in de paardensport. Maar de bookmaker biedt sinds 2014 ook andere sportweddenschappen aan!

Ga naar Eurotierce arrow

Eurotierce is een bookmaker met passie voor de paardensport

Eurotiercé is een grote naam in de wereld van het paardenrennen. Deze bookmaker werd in 2006 opgericht door de Nationale Federatie voor Belgische Koersen (afdeling draf). En sindsdien kun je er wedden op koersen uit België, Frankrijk en nog veel meer landen. Eurotiercé is dus echt gespecialiseerd in de paardensport. Maar de bookmaker had meer ambities. Daarom kun je er sinds 2014 ook gaan wedden op andersoortige sportwedstrijden.

Inhoudsopgave

Eurotierce: Een bookmaker met passie voor de paardensport

Echte sportliefhebbers vinden het vaak interessant om op meerdere sporten te wedden. De ene keer kies je voor voetbal of tennis, en de volgende keer beproef je je geluk bij het basketbal of wielrennen. Eurotiercé heeft het allemaal. Al is het aanbod wel wat beperkter dan bij veel andere bookmakers. Qua paardensport behoort Eurotiercé juist bij de beste en populairste bookmakers ter wereld. Alle grote en belangrijke koersen zijn gewoon aanwezig. Vooral de paardenraces die in België en Frankrijk worden gehouden, krijgen volop aandacht.

Live wedden bij Eurotierce op je favoriete sport

Sportweddenschappen zijn het leukst als je direct kunt reageren op wat er op het voetbalveld of de renbaan gebeurt. Daarom zijn live weddenschappen ook zo populair. Bij Eurotiercé kun je onder andere live wedden op voetbal, basketbal en tennis. Op het scherm krijg je dan meteen te zien hoe de wedstrijd tot dan toe verlopen is. Verwacht alleen geen live beelden. Eurotiercé laat de wedstrijd namelijk zien met behulp van computergemaakte beelden. En dat is toch wel een klein minpunt van deze bookmaker.

De paardenraces zijn bij Eurotiercé gelukkig wel live te volgen. De bookmaker is hiervoor een samenwerking aangegaan met het themakanaal Equidia. Je kunt de beelden bekijken vanaf het moment dat je account is goedgekeurd én je de eerste storting hebt gedaan. Het wedden op paardenraces wordt nu meteen extra spannend. Je kunt immers rechtstreeks zien of jouw paard de verwachtingen waarmaakt.

Verdien veel geld met de rasters

Elke bookmaker probeert zich te onderscheiden van de concurrentie. Eurotiercé doet dit door middel van rasters en prognoses. Het systeem van de rasters is speciaal bedoeld voor voetballiefhebbers. Zij hebben bij deze bookmaker namelijk de mogelijkheid om voor €1,- op meerdere wedstrijden tegelijk te wedden. Het gaat dan om 5, 8 of 10 verschillende wedstrijden. Eurotiercé bepaalt om welke wedstrijden het gaat, wat het extra lastig maakt om alles goed te voorspellen. Maar het is toch de moeite waard om de rasters eens te proberen. De mini rasters (5 wedstrijden goed) kunnen je namelijk al €130,- opleveren. Durf je je geld in te zetten op een raster met 8 of 10 wedstrijden? Dan kun je binnenkort zomaar €470,- of €670,- rijker zijn.

Laat je leiden door de prognoses

Liefhebbers van paardenraces kunnen bij Eurotiercé terugvallen op de prognoses. De bookmaker selecteert namelijk een aantal races waar wat dieper op wordt ingegaan. Welke paarden hebben een goede kans om de wedstrijd te winnen? En zijn er misschien een paar outsiders waar je rekening mee moet houden? Dit is natuurlijk erg handig voor gokkers die nog niet zoveel kennis hebben van de paardensport.

Een verdubbeling van je eerste storting

Eurotiercé beloont nieuwe spelers graag met een 100% stortingsbonus. Deze bonus heeft een maximale waarde van €80,-. Om voor deze verdubbelingsbonus in aanmerking te komen, moet je de eerste keer minimaal €15,- storten. En er zijn meer voorwaarden. Zo moet je het bonusbedrag binnen 60 dagen ten minste 6 keer hebben rondgespeeld. Voor fanatieke gokkers is dit natuurlijk geen enkel probleem. Maar als je slechts af en toe een gokje waagt dan is 60 dagen toch wel aan de krappe kant.

Bookmaker Eurotiercé timmert hard aan de weg. Voor de gemiddelde gokker is het aanbod misschien wat minimaal. Maar als je ook geïnteresseerd bent in de paardensport dan is deze bookmaker echt een goede keuze.

Ervaar zelf de voordelen van Eurotierce en wat zij bieden in het online wedden.

Ga naar arrow
toggle off
Gokreclame uitschakelen.